Origineel cadeau-idee: bierproeverij voor thuis met bijzondere biertjes

Origineel cadeau: een bierpakket met originele biertjes!
Origineel cadeau: een bierpakket met originele biertjes!

Soms is het zó lastig om een origineel cadeautje te vinden. Eerlijk gezegd: vooral voor mannen kan het echt een ramp zijn om iets leuks te zoeken. 'Heeft 'ie al', 'Te duur' of 'Niets voor hem' zijn dan gevleugelde uitspraken. En tja, als je iets anders wilt geven dan een fles wijn, een bioscoopbon of sokken, moet je echt even uit je comfortzone. Hebben we meteen een adres om te onthouden: Dare to Drink Different. Bij deze webshop vind je waanzinnig veel soorten speciaalbiertjes, toffe bierpakketten en zelfs bierproeverijpakketten. En vooral dat laatste is superleuk om te geven én om samen te doen!

Want heb je eenmaal bedacht dat je je broer, collega, vriend of lief bier cadeau wil doen, dan verval je al snel in een bij elkaar geraakte verzameling speciaalbiertjes, gehaald bij de plaatselijke slijter. Prima natuurlijk, maar het kan echt veel leuker! Bij Dare to Drink Different maken ze korte metten met biertjes die iedereen al kent. Ze verrassen je juist met originele bieren. Soms zijn het seizoensbieren, dan weer limited editions. Het assortiment wisselt continu, dus er valt altijd weer wat nieuws te ontdekken bij deze shop. Biertjes die ruiken naar caramel, of juist naar tropisch fruit. Met soms een bittere afdronk en dan weer juist wat zoetig. En wat heel leuk is: hier kun je speciale bierpakketten bestellen, die je desgewenst kunt personaliseren. We namen de proef op de som!

Speciaalbierenpakket

Want een bierproeverijtje thuis, da's echt gezellig en geeft een hoop stof tot nadenken. Zo'n bierproeverij is een heel leuk cadeau om te geven. Je krijgt dan een bierpakket met allerlei verschillende soorten bieren. De prijzen variëren zo'n beetje tussen € 22,95 voor het meest eenvoudige pakket tot ruim € 80,-. Je krijgt dan allerlei verschillende biertjes - en vaak een of meerdere glazen - in een pakket thuisgestuurd. Denk bijvoorbeeld aan een IPA pakket, met biertjes die zelfs voor de doorgewinterde IPA drinker origineel zullen zijn. Of, ook leuk, het Vrijmibo Speciaalbierenpakket, superleuk om met collega's op de vrijdagmiddag te drinken. Bij het pakket zit een proefformulier, zodat je met z'n allen de biertjes kunt beoordelen. Weet je precies wat je de volgende keer moet bestellen ;-). Heel leuk om te doen, want op die manier ga je de biertjes heel anders drinken, en het is heel leuk om te horen wat de anderen vinden!

Bierproeverij

Wij namen de proef op de som en bestelden het Bierpakket Superior, met 11 bijzondere bieren. Zoals ze bij Dare to Drink Different zeggen: voor de gevordere bierdrinker die graag zijn grenzen opzoekt. We hebben de speciaalbieren eerst op sterkte neergezet, want net als bij een wijnproeverij begin je met het lichtste bier. Allemaal een eigen glas en eerst ruiken. Wat ruik je? Tropisch fruit, citrus of caramel? Ruiken we graan of hé, dat lijkt wel toffee? Superleuk om zo samen te analyseren en daarna te proeven. Leuk ook om te zien dat iedereen z'n eigen voorkeuren heeft. Soms is het heel moeilijk om een smaak goed te omschrijven, maar het formulier helpt je erbij. Echt een leuke activiteit om samen te doen! Onze conclusie was trouwens dat dit bierpakket inderdaad voor de meer gevorderde bierdrinker is, en die zal er zeker veel plezier aan beleven. Is een biertje bijzonder in de smaak gevallen? Dan kun je deze altijd los nabestellen bij Dare to Drink Different. Leuk om te weten is natuurlijk dat je deze biertjes niet zomaar bij elke slijterij of speciaalzaak vindt, want het zijn vaak echt unieke exemplaren. Echt een leuk cadeau-idee dus, dat je zeker moet onthouden voor de onvervalste bierdrinker!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)