Ontdek de wereld van Whoppah: dé online marktplaats voor tweedehands design!

All time favourite
All time favourite

Designliefhebbers opgelet: er is plek waar je de perfecte meubels, kunstwerken en accessoires kunt vinden die je huis omtoveren tot een uniek en stijlvol thuis. Geloof ons, Whoppah is the place to be!

Marktplaats, dat kennen we wel, maar Whoppah is geen gewone online marktplaats. Het is een schatkist vol met prachtige design vondsten. Hier vind je de meest unieke en stijlvolle tweedehands meubels en accessoires die je nergens anders zult tegenkomen. Al deze schatten hebben al een geschiedenis en geven precies dat extra stukje charme aan je interieur.

Ontdek de wereld van Whoppah: dé online marktplaats voor tweedehands design!
Ontdek de wereld van Whoppah: dé online marktplaats voor tweedehands design!

Waarom Whoppah?

Laten we eerlijk zijn, design is hot. Het kan je interieur omtoveren van gewoon naar buitengewoon, van saai naar spannend. Maar aan design hangt vaak ook een design-prijskaartje, en niet iedereen heeft het budget voor gloednieuwe designerstukken. Maar gelukkig is er Whoppah; je vindt hier namelijk iconische designklassiekers en unieke vintage stukken tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar een Eames Lounge Chair, Deense stoelen of een opvallend mid-century modern dressoir, je kunt hier je hart ophalen aan al dat moois..

Zo leuk, dit mushroom lampje!
Zo leuk, dit mushroom lampje!

Zo veel stijlen

Een van de dingen die Whoppah zo geweldig maakt, is de grote variëteit aan stijlen. Houd je van strak en modern, heb je een voorliefde voor vintage charme of is een eclectische mix van stijlen jouw ding, Whoppah heeft het allemaal. En als je goed speurt, dan vind je echt unieke items die perfect bij jouw persoonlijke smaak en stijl passen.

Retro wandrek
Retro wandrek

Ook voor verkopers

Whoppah is niet alleen leuk voor kopers, het is ook een fantastische plek voor verkopers. Als je wat ongebruikte designpareltjes hebt die een nieuwe thuis verdienen, kun je ze eenvoudig op Whoppah te koop aanbieden. Mooie manier om je liefde voor design te delen en anderen te helpen bij het vinden van ‘nieuw’ design voor hun huis.

One of a kind
One of a kind

Duurzame keuze

Oké, je kunt dus geweldige deals scoren op Whoppah, maar je draagt ook nog eens je steentje bij aan duurzaamheid. Door tweedehands items te kopen, geef je ze een tweede (en derde en vierde…) leven en verminder je de druk op onze natuurlijke hulpbronnen. Wat ons betreft een win-win situatie!

Strak Deens design
Strak Deens design

Dus, waar wacht je op? Ga naar Whoppah en laat je inspireren door de wereld van tweedehands design. Happy hunting!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)