Met deze kit krijg je prachtige, natuurlijke wenkbrauwen

De Easy Brows Eyebrow kit van Jebentprachtig.nl is heel uitgebreid
De Easy Brows Eyebrow kit van Jebentprachtig.nl is heel uitgebreid

Stel: jouw wenkbrauwen zijn nauwelijks te zien. Omdat je - zoals ik - heel blond bent, of omdat je van nature vrijwel geen wenkbrauwgroei hebt. Of je hebt (al dan niet tijdelijk) door stress haartjes verloren, teveel geëpileerd en hebt daardoor geen wenkbrauwen meer. Het kan ook zijn dat je alopecia hebt, of door chemo je haargroei kwijt bent. Allemaal redenen om eens te kijken naar de Easy Brows Eyebrow kit van Jebentprachtig.nl. Ik testte de kit en was meteen overtuigd. Super snel, gemakkelijk én met een prachtig eindresultaat. Zoveel beter dan mijn wenkbrauwen bijtekenen met een potloodje, want dit blijft stukken beter en langer zitten! Ik leg het je stap-voor-stap uit.

Hypoallergeen, vegan en vrij van parabenen

Mijn wenkies, ze zijn er wel hoor. Maar als ik ze niet bijteken (of verf, zoals ik soms doe) zijn ze nauwelijks zichtbaar, zeker in de zomer. Door de zon verbleken ze tot hoogblond waardoor je ze nauwelijks ziet. En dat is echt jammer, want wenkbrauwen geven je gezicht echt uitdrukking! Nu houd ik niet van chemische rommel op mijn gezicht, dus wenkbrauwenverf vind ik niet echt een fijne oplossing om mijn wenkbrauwen te showen. En een potloodje werkt op zich wel, maar aan het einde van de dag lijkt de kleur meestal opgelost te zijn... Dus wat dan? Je Bent Prachtig (wat een mooie naam voor een make-up merk) bracht verlossing. Zij hebben een Easy Brows Eyebrow kit waarmee je binnen no-time mooie, volle wenkbrauwen creëert. Met een natuurlijke look, een perfecte vorm en de kleur die bij je past. Heel fijn: de producten van Je bent Prachtig zijn hypoallergeen, vegan en vrij van parabenen. Ik probeerde de kit uit, en was meteen overtuigd! Het ging zo gemakkelijk, en het resultaat was verbluffend!

Hier zie je alle producten op een rij. Het etui is heel handig.
Hier zie je alle producten op een rij. Het etui is heel handig.

Easy Brows Eyebrow kit

't Moet gezegd: deze kit ziet er fantastisch uit. Alles heel mooi verpakt, en je ontvangt er een etui bij waarin je alle make-up kunt doen. Ook heel fijn: online vind je handige tutorials zodat je stap-voor-stap aan de slag kunt. Hartstikke handig! Ik ontving in mijn Complete Brow & Conceal Kit:

Stap-voor-stap aan de slag met mooie wenkies.
Stap-voor-stap aan de slag met mooie wenkies.
  • Eyebrow Sjabloon
  • Eyebrow Potlood
  • Eyebrow Poeder
  • Eyebrow Brush
  • Primer Eyebrow/Shadow
  • Eyebrow Etui
  • Concealer & Camouflage Palette
  • Concealer Brush

Er is ook een iets minder uitgebreide kit, de Essential Brow Kit. De concealer, die je in de laatste stap gebruikt, zit er dan niet bij. En die is wel heel handig, want met de concealkit kun je je wenkbrauwen strakker maken en 'liften', wat een mooi effect geeft en de wenkbrauwen nóg mooier maakt. Ik heb eerst alles uitgepakt en op een rijtje gelegd. Zo kon ik stap-voor-stap aan de slag. Eerst de primer, als basis voor de make-up. Dit doe je op de wenkbrauw, of - als je deze niet hebt - op de plek waar je de make-up gaat aanbrengen.

Het werkt heel gemakkelijk en snel.
Het werkt heel gemakkelijk en snel.

Plakken en tekenen

Met het eyebrow sjabloon kun je precies de vorm uitkiezen die bij jou past. Voor mij, met wel aanwezige wenkbrauwen, niet persé noodzakelijk om te gebruiken, maar wel handig om iets vollere wenkbrauwen te kunnen tekenen. Vooral heel handig voor vrouwen die geen volle, ongelijke of geen wenkbrauwen hebben, en het lastig vinden om zelf gelijke wenkbrauwen te tekenen. Het sjabloon is een handig hulpmiddel hierbij. Met het potlood zet je een aantal kleine, fijne streepjes binnen het sjabloon. Zo heb je een mooie basisvorm. Goed om te weten: je kunt ook kiezen voor een mixbox met sjablonen. Zo kun je zelf kiezen welke vorm het beste bij jouw gezicht past. Vervolgens krijg je een kortingscode om met 50% korting de juiste sjablonen na te bestellen.

En het eindresultaat? Prachtig!
En het eindresultaat? Prachtig!

Invullen met poeder

Nu kun je met de eyebrow brush de wenkbrauw verder inkleuren. Ik vind de kleur echt fantastisch; heel mooi natuurlijk en perfect passend bij mijn haarkleur. Mijn wenkbrauwen moeten immers een flinke tint donkerder zijn dan mijn haar, maar ze moeten ook weer niet té donker zijn. Dan krijg ik een te harde gezichtsuitdrukking. Ik vulde laagje voor laagje (da's belangrijk, dat je meerdere laagjes aanbrengt) mijn wenkbrauwen in met de poeder. Het resultaat werd steeds mooier!

Daarna haalde ik voorzichtig de sticker weg et voilà: daar waren mijn nieuwe wenkies! Ik deed (om kleine oneffenheden weg te werken en mijn wenkbrauwen iets te liften) nog wat concealer op uit de losse pols. Alles voor de finishing touch! En ik moet zeggen: geweldig resultaat...

Partytime

Ik ging meteen door naar een party en... tot diep in de nacht had ik prachtige, sprekende wenkies. Héél erg blij mee en een grote aanrader als je meer gezichtsuitdrukking wilt omdat je wenkbrauwen niet sprekend genoeg zijn. Ook eens proberen? Check de website van Jebentprachtig.nl en profiteer van een fijne 20% korting die ze nu hebben!

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)