Lekker loungen in de tuin: check deze pareltjes!

All weather zitzakken van Sack-it: echt super
All weather zitzakken van Sack-it: echt super

Jaaaa lekker hè, zo'n zomers temperatuur. Hup, naar buiten met z'n allen en lekker loungen in het zonnetje! Deze loungemeubels zijn dit seizoen helemaal on top of trend. Nu shoppen, straks genieten!

Er zijn tijden geweest dat je loungen in de tuin deed op zo'n witte plastic tuinstoel. Standje achteruit, als je slim was nog even een voetenbankje erbij en relaxen maar. Niets ten nadele van iedereen die zweert bij plastic fantastic hoor, maar mán wat ben ik blij dat er tegenwoordig volop stylish buitenmeubelen te koop zijn - die ook nog eens prima bestand zijn tegen een Hollands regenbuitje. Mijn vijf favorieten van nu laat ik hier zien!
.
Deens design (nu met gratis pouf!)
Allereerst deze te gekke Deense zitzak van Sackit. Hoe geweldig is deze lounger! De all-weather zitzakken van dit toffe Scandinavische label kunnen prima tegen een regenbuitje. Hij zit (ligt!) heerlijk (en ik kan het weten, want heb er zelf ook eentje aangeschaft - zo blij mee!) en is er in allerlei kleuren. En wat echt supertof is: je krijgt er nú, als je er eentje bestelt, zo'n handige poef bij! Die is dan weer ideaal als bijzettafel. Te gek hè. Bij de poef kun je trouwens ook zo'n heel mooi op maat gemaakte serving tray bij kopen. Echt zó mooi. Heb ik zelf niet gedaan (beetje prijzig) maar als ik straks jarig ben weet ik wel wat er op mijn verlanglijstje staat... In de herfst verkast zo'n zitzak natuurlijk naar de kinder- of woonkamer. Want ook binnen is dit een echte aanwinst, super stijlvol en multifunctioneel!

Lekker loungen in de tuin: check deze pareltjes!
Lekker loungen in de tuin: check deze pareltjes!

In de SALE
Let op: deze superstrakke en mooie loungeset is nu enorm in de aanbieding, heel fijn in deze tijd van het jaar!! Normaal gesproken zijn tuinmeubels vaak pas ergens in de zomer afgeprijsd (ja hé, is de halve zomer voorbij!) maar deze parel scoor je nu van € 1.449,- voor € 979,-. Wow, wat een lekker verschil! Het fijne aan deze set is dat de loungekussens zijn gemaakt van waterafstotende PES-stof. Heel mooi en chic in deze beige kleur.

Net een 'echte' bank, maar dan voor buiten
Net een 'echte' bank, maar dan voor buiten

Trend: voor binnen of buiten?
Loungemeubels zoals de hierboven genoemde zijn natuurlijk super (en zitten ook nog eens heerlijk), maar een nieuw gespotte stijl in tuinmeubels zijn dit soort 'voor binnen ogende buitenbanken'. Echt te gek hè. Deze bank is ook van Sack-it (ja, ik hou echt van het strakke Scandinavische design van dit label). 

Zo mooi: de CLICK Rocking Chair van Houe
Zo mooi: de CLICK Rocking Chair van Houe

Schommelen
Voor veel mensen staat schommelen synoniem aan ultiem relaxen. Snap ik helemaal en heb ik zelf ook wel. Hangstoelen zijn natuurlijk heerlijk om al schommelend fijn in weg te dromen, maar deze CLICK Rocking Chair van Houe is ook wel echt helemaal te gek. Wow, wat een knap staaltje design voor in je tuin! Ik zou 'm trouwens in het najaar gewoon naar binnen halen, zó mooi is 'ie. Hij is gemaakt van kunststof lamellen met gepoedercoat metaal en bamboe. Een beauty!

Tuinbank van HKLiving
Tuinbank van HKLiving

Voor binnen & buiten
Omdat ik houd van multifunctionele producten, nog één loungebank die ik ook prachtig vind. Deze tuinbank is van HKLiving. Dit vind ik zo'n mooi ontwerp. Hij is prachtig voor buiten, maar ook voor binnen. De bank is er in zwart en in naturel en gemaakt van aluminium. Dat is wel zo fijn, want aluminium is goed bestand tegen allerlei weersinvloeden. Qua kussens kun je kiezen uit bruin of zwart. Ik krijg keuzestress want vind eigenlijk alle opties mooi! Deze bank is nu trouwens ook in de SALE, dus als je er - net als ik - een crush op hebt, wacht niet te lang met bestellen. 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)