Zó gaat je was zalig ruiken

Ook te koop als set
Ook te koop als set

Een van mijn fijnste ontdekkingen van de afgelopen tijd is dit. RosaOdor, echt zalige wasparfum. Al toen ik het zag langskomen op de socials was ik ont-zet-tend nieuwsgierig, en nu ik het eenmaal in huis heb (én bij bijna iedere wasbeurt gebruik) ben ik helemáál om.

'Wasparfum, hoezo?', denk je misschien. Totdat je dit hebt geprobeerd. En nooit meer anders wilt. Wedden? Het zit zo. Wasparfum komt oorspronkelijk uit Italië. Ik wist het niet, maar daar snappen ze hoe de was moet ruiken. Naar schoon. Naar fris. Naar linnen. Naar blauwe luchten en bloemen en naar de zon... Het is een beetje moeilijk uitleggen maar misschien snap je wat ik bedoel. Dát dus. Puur geluk.

Puglia
Puglia

En nu had ik al een paar keer RosaOdor langs zien komen op Instagram. Prachtige flessen, mooi gefotografeerd en zo aantrekkelijk beschreven. Ik werd er echt door getriggerd. Zo'n adresje mocht niet ontbreken op Flavourites! En natuurlijk wilde ik het zelf ook ervaren. Had ik het maar nooit gedaan. want nu wil ik niet meer anders. Ik heb de flessen Il Primo en Puglia en vind het echt zálig...

Intenso
Intenso

Ik doe de wasparfum in het bakje voor wasverzachter waardoor in de laatste ronde de was die heerlijke geur krijgt. En het bijzondere is: de geur blijft heel lang hangen. Mijn washok en zelfs mijn kledingkast ruiken er helemaal naar. Ook als ik de kleding draag die ik met RosaOdor heb gewassen, blíjf ik het ruiken. Puglia is mijn favoriet. Het ruikt... best moeilijk om te omschrijven, maar het ruikt 'schoon' en naar bloemen. Ook een beetje naar de Bijenkorf op de een of andere manier. Il Primo is heel zacht qua geur. Mijn ultieme tip: was de dekentjes op je bank en je zachte wollen truien en vesten ermee. Ik weet zeker dat je er elke keer als je het ruikt weer heel blij van wordt. Soms zit geluk in dit soort heel eenvoudige dingen... zeker nu. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)