Via leuke pakketjes contact met vriendinnen op afstand!

Via leuke pakketjes contact met vriendinnen op afstand!
Via leuke pakketjes contact met vriendinnen op afstand!

Wanneer je wat ouder wordt en langzaam steeds meer je eigen leven gaat leiden, kan het zomaar zijn dat vriendinnen van een oude baan, studie of zelfs de middelbare school, steeds verder van je af komen te staan. Misschien ben je omwille van studie of baan naar de andere kant van het land verhuisd en zie je elkaar bijna nooit meer. Zonde, maar er zijn voldoende leuke manieren om contact te houden. Zo kun je elkaar een leuke bedrukte doos sturen met spulletjes en een leuk berichtje. Wij vertellen je in dit artikel hoe je dat doet.

Een mooie doos

Bij Superdoos kun je mooie bedrukte dozen bestellen voor jouw mooie pakketje naar je vriendin(nen). Bedruk de doos bijvoorbeeld met een leuke tekening, een kort en lief tekstje of een foto om het nog persoonlijker te makenDeze doos kun je thuis nog extra pimpen met stiften, verf, lintjes en eventuele leuke stickers of foto’s. Hoe persoonlijker, hoe leuker het wordt om dit bijzondere cadeautje dadelijk uit te pakken.

Wat stop je erin?

Een pakketje is natuurlijk niets zonder inhoud. Vul daarom de doos voor je vriendin met allemaal leuke kleine dingetjes. Maak er een soort goody bag van, zodat het echt een feestje wordt om uit te pakken. Dit hoeft echt niet duur te zijn, Druk bijvoorbeeld een leuke foto van jullie af en vul de doos verder met bijvoorbeeld een leuke ansichtkaart of samples van verzorgingsproducten, een hebbedingetje voor in huis en natuurlijk iets lekkers. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere reep chocola of juist een fijne kruidenmix voor door het avondeten. Extra leuk is het om alles nog eens extra in te pakken in cadeaupapier, zodat jou vriendin straks een cadeautje in een cadeautje uit kan pakken.

Een lieve brief

De kers op de taart is natuurlijk de persoonlijke boodschap in een handgeschreven brief, die jij opgerold of in een mooie envelop op mooi briefpapier bij jouw pakketje kan voegen. Vertel uiteraard hoe het met jouw gaat, deel een persoonlijke herinnering met elkaar en stel haar misschien voor een leuke uitdaging waarvan ze jou een foto moet sturen. Het is natuurlijk het allerleukst wanneer dit jullie ding wordt als vriendinnengroep en jullie elkaar om de beurt leuke pakketjes sturen. Zo blijf je op de hoogte van elkaars leven en voelen jullie je toch een beetje verbonden, ondanks dat jullie elkaar misschien niet meer zo vaak zien.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)