Tussenjaar? Volg deze toffe surfinstructeur cursus in Sri Lanka of Bali

Word surfsintructeur in je tussenjaar!
Word surfsintructeur in je tussenjaar!

Heb je (of je zoon/dochter, want dat kan natuurlijk ook) een tussenjaar? Er is zoveel leuks te doen. Wat dacht je van een 12-weken cursus waarbij je surfinstructeur wordt? Op Bali of in Sri Lanka, welteverstaan! Onvergetelijk. Daarna kun je aan de bak en op de mooiste plekken ter wereld surfles geven!

Surfen tijdens tussenjaar

Een tussenjaar is populairder dan ooit, lijkt wel. Even op adem komen na de (best wel intense) middelbare school-jaren, zeker met de coronajaren die we hebben gehad. Contacten leggen, op avontuur gaan, reizen of even lekker geld verdienen. Na zo'n tussenjaar ben je vol energie en klaar voor een aantal jaar studeren. Maar hoe besteed je zo'n tussenjaar? Dat kan op 1001 manieren. Het leukst is het natuurlijk om het nuttige met het aangename te combineren. Bij Solid Surfhouse snappen ze dit, en hebben ze een geweldig arrangement geïntroduceerd!

Zo tof: surfen, chillen, nieuwe vrienden maken...
Zo tof: surfen, chillen, nieuwe vrienden maken...

Surf Instructor Academy

Solid Surfhouse - denk stylish boutique hotels op idylische plekken als Bali, Marokko en Sri Lanka - biedt toffe surfreizen voor iedereen die meer wil dan alleen op de plank liggen in de golven. Er zijn veel extra activiteiten, zoals yoga, party's, outdoor cinema's en skateboarden. Natuurlijk, hoe kan het ook anders op zulke toffe locaties, is er een belangrijke rol weggelegd voor het culinaire deel. Eigenlijk dus alles ineen: surfen, socializen, feesten, lekker eten, chillen en vooral heel veel leuke contacten opdoen. Maar soms wil je meer. Is een week surfen (én de rest) niet genoeg, en wil je een deep dive maken in de surfwereld? Dan is het volgen van de Surf Instructor Academy een geweldig plan. Hierbij word je opgeleid tot surfinstructeur en leer je in 12 weken de ins en outs van surfen, en hoe je de kennis en tactieken op anderen kunt overbrengen. Te gek! Het programma (dat uit 4, 8 of 12 weken bestaat, jij kiest!) is wereldwijd de enige in zijn soort die is goedgekeurd door de voorzitter van de ISA, de International Surf Association.

Kom naar Bali of Sri Lanka voor een surfinstructeur opleiding
Kom naar Bali of Sri Lanka voor een surfinstructeur opleiding

Surfen op Bali

Stel je eens voor. Bali. Knalblauwe zee, witte stranden, wuivende palbomen. En daar, in Canggu aan de westkust, vind je een waar surfer's paradise. Perfecte, werelberoemde golven waarop zowel beginners longboarders, gevorderden en pro surfers hun kunsten kunnen vertonen. Die laid-back sfeer. Toffe barretjes, leuke restaurants en clubs en gewoon een ontzettend chille vibe. En daar vind je een heerlijk, stylish villa met zwembad waar je vrienden voor het leven gaat maken! Hier maak je het allerbeste van Bali's surfscene mee. Je leert alle fijne kneepjes en wordt een volleerd surfer! Denk je eens in: misschien ga je daarna wel verder, naar bijvoorbeeld Australië, om surflessen te geven...

Surfen in Sri Lanka

Of kies je voor Sri Lanka? Ook helemaal te gek. Je verblijft in een toffe villa en behalve surfen is er zoveel meer te doen. Maak een snorkeltrip naar Turtle Bay. Ga abseilen, hiken of maak een van 's werelds mooiste treinreizen. Heerijk eten en genieten met je nieuw gemaakte vrienden. Het volgen van zo'n intensief surfprogramma is onvergetelijk en gaat je zoveel brengen!

Boek een surftrip

Vind je het te gek om te surfen op de mooiste plekken ter wereld, maar is het volgen van een surfsinstructeur cursus net iets teveel voor je? Dan kun je natuurlijk ook zelf een aantal dagen op een van deze locaties of in Marokko, Portugal of de Mantawai eilanden in Indonesië doorbrengen. Ga je lekker zelf de mooiste golven pakken, feesten, chillen, yogasessies doen en gewoon een fantastische tijd beleven. Wij zouden het wel weten...

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)