Mooie trend: duurzame accessoires voor je viervoeter

Prachtige en duurzame hondenriem
Prachtige en duurzame hondenriem

Trends voor honden? Ja hoor, die zijn er. Neem het begrip duurzaamheid. Net als in de mensenwereld wordt dit ook voor honden steeds belangrijker. Het hippe hondenlabel Cooper & Quint snapt dit helemaal en maakt prachtige producten voor honden, die ook nog eens duurzaam zijn.

Even een paar leuke weetjes over huisdieren en over honden in het bijzonder. Met ons merkstrategiebureau Content Kitchen maakten we voor een klant al eens een trendanalyse van de markt voor honden. En wat bleek? Onze trouwe viervoeters zijn belangrijke gezinsleden. Maar liefst 95% van de huisdierenbezitters beschouwt zijn/haar huisdier als een deel van het gezin. En voor onze huisdieren zorgen we graag net zo goed als voor onze kinderen. Niet zo heel gek dus dat er tegenwoordig wellness resorts voor honden zijn, en dat hondenyoga in opkomst is. Ja, echt. Ook speeltjes, voeding en accessoires: we willen ze graag van de beste kwaliteit. Sterker nog: de kwaliteit die we voor onszelf willen, willen we ook voor Bello en Max. Bij Cooper & Quint snappen ze dit helemaal. Dit on trend accessoirelabel voor honden richt zich op duurzame producten voor je hond, zoals halsbanden, riemen en ligkussens. Stuk voor stuk duurzame, stijlvolle en tijdloze accessoires die van de beste kwaliteit zijn én - heel belangrijk - geen grote 'pootafdruk' achterlaten. Denk bijvoorbeeld aan hennep halsbanden. Hennep is duurzaam, plasticvrij én vegan. Hennep wordt in de loop der tijd steeds zachter en gaat zich naar de nek van jouw hond vormen. De hennep halsband is er in verschillende kleuren en diktes, dus waarschijnlijk ook voor jouw hond. Ook mooi en duurzaam zijn de leren of katoenen hondenriemen of de leren hondentuigen, die gemaakt zijn van plantaarig Italiaans gelooid leer. En wat we extra leuk vinden: zo'n leren halsband met naam!

Heerlijk kussen oude linnen graanzakken
Heerlijk kussen oude linnen graanzakken

Lekker liggen

En omdat Bello natuurlijk graag lekker relaxt, moet 'ie natuurlijk ook een fijne plek hebben. Dit No Grain hondenkussen is gemaakt van oude linnen graanzakken, de vulling is van latex vlokken en dacron watten. Echt een superleuk kussen, dat je ook zo in de auto gooit als Bello en jij op pad gaan.

Voorbeelden van gepersonaliseerde honden accessoires
Voorbeelden van gepersonaliseerde honden accessoires

Maatwerk

Nu kan het natuurlijk gebeuren dat je niet dat ene perfecte item kunt vinden. Misschien heeft jouw hond een maat die net even anders is dan die van de meeste andere honden. Of zoek je een speciale halsband met ID. Omdat alle Cooper & Quint met de hand worden gemaakt in het eigen atelier in Weesp, is maatwerk mogelijk en kun je al je speciale verzoeken gewoon indienen. Wie weet kan jouw gedroomde item gewoon gemaakt worden!

Leuk cadeautje, dit Kakkerlakje van Loopvis
Leuk cadeautje, dit Kakkerlakje van Loopvis

Boekje vol lekkers

Zoek je nog een leuk cadeautje voor iemand met een hond? Dit boekje Vergeet de hond niet van Yvette van Boven en Oof Verschuren is een zogenoemd Kakkerlakje, een boekje van Loopvis. Dit boekje telt 16 pagina's met gezond lekkers voor de hond. Kippenkoekjes bijvoorbeeld. Smullen voor jouw keffer! Superleuk om naar iemand op te sturen of om gewoon voor jezelf te kopen.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)