Liefde voor pastel

handig en erg mooi
handig en erg mooi

Pasteltinten, ik ben er gek op! Niet alleen in huis, maar juist ook in je kleding en accessoires. Ze matchen mooi bij je huid en ze zijn perfect te combineren. En zeg je pasteltinten, dan zeg je Renske Versluijs. Wow, wat maakt zij prachtige tasjes, portemonnees en andere accessoires van leer. De tinten die Renske gebruikt zijn zó mooi. Je raadt het al: veel poederpastels zoals mint, lichtgrijs en nude, met hier en daar een vleugje koper. Alles is prachtig gemaakt, met oog voor detail.

Oef, deze ruime portemonnee is niet alleen heel handig met ruimte voor al je pasjes, papiergeld en munten, maar ook nog eens erg mooi! Wat een mooi leer is er gebruikt én in wat een mooie kleuren is ie verkrijgbaar. Ga jij voor taupe, sand of liever toch de koperen? En let even op de rits, deze heeft roze koperen details. It’s all-in the details;) 

een echte eyecatcher
een echte eyecatcher

Kijk dit handgemaakte leren koperen riempje eens, wat een beauty! Gemaakt in Portugal, kan twee keer om je taille heen en ziet er prachtig uit met deze roze/gouden look. Een echte eyecatcher! Perfect bij dat ene jurkje of die leuke broek, of deze nou van pasteltinten zijn of niet!

een ketting om de show mee te stelen
een ketting om de show mee te stelen

Op zoek naar een originele ketting, gemaakt van mooi materiaal, goede afwerking én in mooie (pastel)tinten? Stop met zoeken, Renske heeft ze! Neem deze handgemaakte ketting van geglazuurd porselein eens. Zo mooi! En kijk eens in wat een leuke kleuren hij verkrijgbaar is. Met deze ketting steel jij ongetwijfeld de show! 

hippe broches
hippe broches

Als je denkt dat broches ouderwets zijn, dan heb je het mis. Renske Versluijs heeft een prachtige collectie hippe porseleinen broches die je écht even moet zien. Allemaal handgemaakt en stuk voor stuk een plaatje. Die met mint & dots bijvoorbeeld. Of die met nude, minty stripes & red.. Ik kan niet kiezen! 

tassen die niet mogen ontbreken in je collectie
tassen die niet mogen ontbreken in je collectie

Van tassen heb ik nooit genoeg. En de tassen van Renske Versluijs voeg ik maar wat graag toe aan mijn collectie. Die in mint, love it!

And nice to know: via de Instagram-feed van Renske kun je direct shoppen via Instagram. Bovendien gebruikt ze prachtige fotografie. Dit is er eentje om te onthouden!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)