In deze shapewear jeans lijk je slanker

Deze shapewear jeans van Curveswear is top
Deze shapewear jeans van Curveswear is top

Ooops... de wintermaanden - en zeker de maand december - staan garant voor een paar kilootjes extra rond de taille. Ai. Ook last van een te strak zittende jeans? Geen paniek: shapewear is de oplossing. Extra goed nieuws: ik heb twéé oplossingen voor je! En beide ga ik hier bespreken.

Shapewear jeans

Ojee. De jeans zat meer niet zo lekker. Iets met drie kilootjes te veel. Lijkt een sinecure, is een wereld van verschil als die drie kilo's zijn gecentreerd rond de taille. Maarja, maarja, maarja. Letten op het voedingspatroon is in december een flinke uitdaging. Dus ik besloot op zoek te gaan naar een snelle, effectieve oplossing in de vorm van smart fashion. Oftewel: een jeans die de juiste accenten weet te leggen en hier en daar wat kan verbloemen! Bij CurvesWear zag ik deze shapewear fashion. Vooral de shapewear denim flare jeans trok mijn aandacht. Want stel je eens voor: een jeans die zorgt voor een platte buik dankzij het 'Built In Slimmer™' paneel. En die tot in je taille valt, waardoor je muffintop als sneeuw voor de zon verdwijnt. En die ook nog eens lekker stretchy zit. Overtuigd! Binnen no-time lag de slankmakende jeans in mijn mandje en de volgende dag had ik 'm al in huis.

Thinstincts van Spanx zijn ideaal voor onder je kleding
Thinstincts van Spanx zijn ideaal voor onder je kleding

Hup, meteen aangetrokken natuurlijk. Wat een fantastische broek. Ter info: hij valt op maat. Dus mijn M zat perfect. Ja, dat dit vast door de stretch stof kwam noem ik maar even niet ;-). Echt een heerlijke shapewear jeans. Hij was wel wat aan de lange kant voor mijn benen die een gemiddelde lengte hebben, dus ik heb 'm even korter laten maken. Maar voor dames met lange benen is het goed om te weten dat deze broek voor jou een perfecte lengte heeft. Ik houd van een flared model. Leuk met sneakers, maar ook perfect voor mijn laarsjes met hakken. Heel, heel mooi. Blij mee!

Shapewear ondergoed

Maar ik had met de aanschaf van deze nieuwe favoriet nog geen oplossing gevonden voor mijn andere probleem: mijn jeans die in de kast liggen te verstoffen omdat het winterlijf er niet meer helemaal lekker in past. Ik had al van meerdere vriendinnen gehoord dat ze zweerden bij Thinstincts. Dit is een serie van Spanx die bestaat uit verschillende ontwerpen shapewear (broekje met pijpjes, bodysuits, hemdjes). Superdunne stofjes, geen omkrullende randjes, onzichtbaar onder zowel zomerjurkjes als je jeans. Oké, oké: goedkoop zijn dit soort wondermiddeltjes niet. Maar wat ik zeg: ze helpen je echt om lekker in je vel te zitten. Dus misschien is het vandaag gewoon dé dag om jezelf eens te verwennen met zo'n goede basic waarvan je vast nog jaren plezier gaat hebben. Tenzij je die overtollige kilo's ervan af krijgt natuurlijk, maar zei daar iemand 'kerstkransjes'? Kortom: verwen jezelf met zo'n slimme jeans (in alle opzichten) én een onzichtbaar hulpmiddel voor onder deze en je andere outfits, en jij komt  - net als ik - de winter wel door.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)