Deze mooie geurkaarsen ruiken echt heerlijk

Skandinavisk
Skandinavisk

Ohhh... Ik houd zo ontzettend van geurkaarsen. Vooral in de wintermaanden. Thuis of in de Flavourites-studio: ik brand ze heel veel. Deze kaarsen - allemaal zelf getest en uren van genoten - zijn mijn favorieten. En ook collega Petra geeft haar supertip weg.

Geurkaarsen zorgen wat mij betreft voor dubbel geluk. Ze zijn direct sfeerverhogend en verspreiden een heerlijke geur. Ik houd van fris wasgoed, eucalyptus en lavendel. Van rozen en van een zeebries. Van een bos waar het net geregend heeft en van rozen. Welke kaarsen daar bij passen? Hier komen de favorieten!
.
Eerst de favoriet van Petra. Ik ken 'm zelf niet, maar hij staat hoog op de wishlist. Waarom? Omdat Petra er altijd zó lovend over vertelt, dat ik 'm echt onweerstaanbaar ben gaan vinden. Deze kaars is de állerlekkerste geurkaars die Petra ooit heeft geroken (en ik geloof haar). Hij is van het Deense label Skandinavisk, en dat is voor mij meteen een pluspunt. Ik houd namelijk enorm van Scandinavië. Zou het door mijn verre roots komen? Geurkaars Skog, wat zoveel betekent als 'woud' ruikt naar... een frisgroen woud. Bomen, buiten, natuur. Breathe in... breathe out. Te koop bij de fijne webshop Nordic Nest.

Geurwolkje
Geurwolkje

Bij Geurwolkje vind je een aantal héél fijne geurkaarsen die ook nog eens hartstikke betaalbaar zijn. Favoriet is de geurkaars Be Chilled, met de rustgevende geur van lavendel. Zo heerlijk zacht, hmmm... heel relaxed. Fijn is dat de kaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke soja waardoor ze niet gaan walmen.

Hobo + Co
Hobo + Co

Bij Airegoods kocht ik een tijdje geleden een kaars die inmiddels op is, maar ik móet 'm gewoon weer aanvullen. Deze is namelijk ook zo ontzettend lekker. Hij is van Hobo + Co en ruikt naar citrus en basil. Echt zálig. En net weer even anders-dan-anders. Zo klinken de andere geuren trouwens ook, want wat dacht je van Raspberry & Peppercorn? Of van Fig & Cassis? Wat heerlijk allemaal.

Blomus
Blomus

Bij Thuis bij Kaat vind je een aantal heerlijke geurkaarsen van het Duitse Blomus. Ook zo ontzettend lekker! Bovendien zitten de kaarsen in mooie betonnen houders die ook als de kaars op is, de moeite waard zijn. Blomus Seasalt & Sage geeft je huis de frisse geur van zeezout en salie. Uit ervaring weet ik dat dit een gouden combi is, wat een heerlijke kaars is dit.

Humdakin
Humdakin

Gespot bij Maison Koos: kaars Manov van Humdakin. Ik houd echt van deze geur, die doet denken aan een fris, schoon huis en verse bloemen. Een zachte, cleane geur.

Hippashop
Hippashop

En dan deze. ik was op de Sunday Market in Amsterdam waar ik de kaarsen van Hippashop.com tegen 't lijf liep. Meteen ruiken en... meteen verkocht. En gékocht. De kaarsen van Hippashop zien er niet alleen prachtig uit, ze ruiken ook heerlijk. Subtiel en sophisticated. En ook gemaakt van soja, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je na het branden van de kaars je woonkamer opnieuw moet witten. Ik ging voor kaars Serena no. 7, met onder andere bergamot, citroen, lavandel en roos. Heel rustgevend. Je kunt de soja geurkaarsen ook online bestellen.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs! 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)