De leukste snoepjes van de nieuwe shops

mooi: leren plankdragers
mooi: leren plankdragers

Elke maand komen er bij Flavourites weer nieuwe shops online. Yay, nog meer leuke adresjes! Ondanks dat ik al erg veel webshops ken, ben ik toch altijd weer blij verrast wat voor een leuke webshops er zijn en wat voor een leuke spullen ze verkopen. Ik laat je graag kennis maken met enkele nieuwe snoepjes!

De Leermakers maken met liefde de mooiste producten van, je raadt het al, leer! Leren schorten en sloven, leren riemen, leren handgrepen en ook: leren plankdragers. En deze moet je echt even zien. Wat geven ze een gaaf effect zeg! Verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren, zodat ze altijd te matchen zijn in je interieur. Bruin, grijs/groen of cognac voor een stoere look, of juist roze of lichtblauw voor op de kinderkamer. Leuk!

schattige kaartjes
schattige kaartjes

Ik ben gek op leuke, originele geïllustreerde kaarten. En daarvoor ben ik bij Studio Linus aan het goede adres. Alle kaartjes zijn met de hand getekend en later digitaal ingekleurd en bewerkt, wat een heel bijzonder en mooi resultaat geeft. Die kaartjes met 'Je brengt me helemaal van mijn Abrikoos' of ‘Snel ‘n olijfje prikken?’, dat zijn dus echt mijn favorieten! Maar ze hebben uiteraard nog veel meer leuks!! P.s. je kan hier ook geboortekaartjes op maat laten maken. Leuk wanneer je binnenkort een kleine verwacht!

deze ketting, hebben!!
deze ketting, hebben!!

Sieraden, daar kan je elke vrouw gelukkig mee maken. Gelukkig hebben we sinds kort Lovelymusthaves online staan, waar je ongetwijfeld hebberig van wordt! Sieraden, horloges, zonnebrillen, accessoires en zelfs een Insta shop. Voor alles kan je hier terecht. Maar kijk deze ketting met een hanger van een bij eraan eens, te cute! Die zie ik mijzelf al helemaal dragen.

shirts met eigen naam
shirts met eigen naam

Zelf zit ik (voorlopig) nog niet in de luiers, maar om mij heen beginnen de eerste vriendinnen al zwanger te raken en kinderen te krijgen. En dan wil ik natuurlijk wel met een origineel kraamcadeautje aankomen. Bij Liefs van Cindy kun je shirts met eigen naam laten bedrukken. Dit lijkt mij nou echt een tof cadeau!

origineel concept
origineel concept

Dit originele concept wil ik je ook zeker niet onthouden. Bij We Maqe kies je als eerst je favoriete patroon, daarna je interieurproduct en they maqe it! En ja, alle patronen zijn beschikbaar op alle producten. Van kussens en tafelkleden tot zitzakken en textielposters. Zo vind je ongetwijfeld de ideale combinatie. Wat hebben ze veel leuke patroontjes zeg, dat wordt moeilijk kiezen..

Benieuwd welke shops er nog meer sinds deze maand online staan? Neem dan gerust een kijkje onder de rubriek ‘Nieuw’. Shop ze!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)