Kleurtrends: de 3 tinten van 2024

Kleurtrends: de 3 tinten van 2024
Kleurtrends: de 3 tinten van 2024

Weet je even niet naar welke kleuren je moet zoeken tijdens je dagje shoppen? Of heb je gewoon zin om er hip bij te lopen dit jaar? Wij vertellen je welke kleurtrends er momenteel helemaal in zijn volgens de deskundige. En geloof ons, het is een leuke mix dit jaar!

Warme neutrale tinten

Verschillende bronnen zoals Pantone en Fashion Week voorspellen en presenteren op basis van hun eigen analyse en onderzoek de kleurtinten. Dit jaar loop je er onder andere helemaal chic bij met warme neutrale kleuren. Stijl juist je schoenen in mooie warme kleuren. Op bijvoorbeeld scapino.nl heb je een enorme keuze aan beige dames sneakers, ideaal voor deze trend. Of denk bijvoorbeeld aan crèmekleurige broeken of perzikkleurige shirts. In de zomer kan je onder andere gaan voor mooie "Peach Fuzz" jurkjes. In ieder geval geven al deze kleuren bijna altijd een enorm vrolijke vibe! Daarnaast zorgt de neutraalheid van deze tinten ervoor dat je ze op enorm veel manieren kan stijlen. De keuze is reuze. 

Gedurfd en levendig

Een hele andere kleurtint laat zich dit jaar ook graag zien. Fel oranje, levendig groen of juist oogverblindend blauw. Naar verwachting komen deze kleuren naar de oppervlakte om te zorgen voor frisheid en vitaliteit in de collecties. Ideaal dus voor mensen die graag op willen vallen met hun kledingkeuze. Samen met de treding prints kun je helemaal los gaan en je voelen als een echt catwalk model. Mocht je juist houden van felle kleuren, maar niet van opvallen? Gelukkig zijn deze kleuren ook makkelijk te temperen. Kies bijvoorbeeld voor witte sneakers of een denim spijkerjasje. Voor ieder wat wils met deze leuke felle kleuren!

Aardetinten

Duurzaamheid en natuurlijkheid. Deze twee termen worden steeds belangrijker en populairder. Niet alleen in de politiek zien we dit terug, maar ook in de modewereld. Het dragen van deze kleuren weerspiegelt namelijk het verlangen naar die belangrijke duurzaamheid en natuurlijkheid. Denk aan kleuren zoals bruin, olijfgroen, terracotta of juist ijsblauw. Wat deze trendkleuren zo fijn maken, is dat ze makkelijk te stijlen zijn. Dit zijn kleuren die bijna overal bij passen. Je hebt dus veel keuze en vrijheid in het bouwen van een outfit met deze mooie kleurtinten.  Sommige fashionmerken proberen er juist een statement mee te maken, terwijl de “gewone” burger deze tinten meestal gewoon draagt omdat zij deze erg mooi vinden. Maar weet dus dat er een mooie boodschap achter het dragen van deze kleuren zit! 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)