KAYA Sieraden: gepersonaliseerde sieraden voor elke gelegenheid

Gepersonaliseerde sieraden van KAYA Sieraden
Gepersonaliseerde sieraden van KAYA Sieraden

Voor liefhebbers van sieraden is KAYA Sieraden net zo verleidelijk als een snoepwinkel is voor kids, want er is zo veel lekkers, eh moois te zien! Het water liep me echt in de mond. Als je net als ik dol bent op unieke, gepersonaliseerde accessoires die een bijzonder verhaal vertellen, dan is KAYA Sieraden een absolute must-visit.

Ruim tien jaar geleden begon KAYA met moeder-dochter sieraden, maar inmiddels zijn er veel meer collecties te vinden. KAYA Sieraden is een echte specialist in het creëren van gepersonaliseerde sieraden als herinnering aan al die bijzondere momenten in het leven. En of je nu op zoek bent naar een sieraad om de geboorte van je kindje te vieren, een symbolisch gebaar om de band met je moeder te laten zien of een bruidssieraad zoekt voor je trouwdag, je hebt altijd een mooi tastbaar aandenken dat jouw verhaal vertelt.

Sieraad met geboortesteen
Sieraad met geboortesteen

Sieraden met een geboortesteen

Een van mijn persoonlijke favorieten zijn de geboortesteensieraden van KAYA. Elke ketting of armband heeft een prachtige geboortesteen met een bijzondere betekenis die bij jouw geboortemaand hoort. Of van iemand die heel belangrijk voor je is natuurlijk! Bij mijn geboortemaand februari hoort bijvoorbeeld het diep paarse amethist (love it!) dat een beschermende en zuiverende werking heeft en warmte geeft. Perfect voor deze koukleum dus! Je hoeft er niet in te geloven, maar het is in ieder geval een mooi symbolisch cadeau. 

Sieraden uit de Urban Chic collectie
Sieraden uit de Urban Chic collectie

Urban Chic sieraden

Als je op zoek bent naar sieraden met een stoere en tegelijkertijd stijlvolle uitstraling, moet je absoluut even kijken naar de Urban Chic collectie van KAYA Sieraden. Ze lieten zich voor deze sieraden inspireren door de fonkelende lichtjes van de grote stad en dat zie je terug in de sfeervolle kleuren en de mooie glans. Van stijlvolle basics in warme goudtinten tot blauwe, groene en zelfs zwarte steentjes. Heel tof! En alles kun je met elkaar mixen en matchen zodat je jouw eigen perfecte sieraden set kunt samenstellen. Wil je het helemaal personaliseren, combineer het dan met een letter-bedel.

Statement oorbellen van KAYA Sieraden
Statement oorbellen van KAYA Sieraden

Oorbellen

Oké, ik moet nog iets bekennen: ik heb een zwak voor oorbellen. Het is mijn favoriete sieraad omdat het perfect is om je outfit helemaal mee af te stylen, of het nou een klein knopje is of een echt statement piece. Je begrijpt dus dat ik ademloos door de oorbellen collectie van KAYA heb gestruind. Ik draag zelf vooral gouden sieraden en gelukkig zijn er meer dan genoeg damesoorbellen in geel- of roségoud. Check bijvoorbeeld de creolen met geboortesteen, klein maar fijn en ze doen het altijd goed als verjaardagscadeau. Zoek je oorbellen voor een speciale gelegenheid, zoals Kerstmis, kijk dan eens naar de schitterende statement oorbellen. De sterren of glinsterende stenen geven je echt een feestelijke uitstraling, zelfs bij een simpele little black dress. 

Prachtige sieraden voor 3 generaties
Prachtige sieraden voor 3 generaties

Sieraad cadeau geven

Ik zeg doen! Er is altijd wel een mooie gelegenheid om iemand een sieraad cadeau te doen. Is je dochter binnenkort jarig? Laat haar voor haar verlanglijstje vast even kijken op KAYA, want je vindt hier veel sieraden voor kinderen en tieners. Speciaal voor mannen is er een herencollectie met stoere armbanden en foto-sleutelhangers, die voor een groot deel ook te personaliseren is. En ben je in de gelukkige omstandigheid dat je drie generaties in je familie hebt, dan moet je absoluut kijken naar de 3 generatie sieraden. Want als KAYA Sieraden ergens goed in is, dan is het wel het maken van symbolische cadeaus!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)