Eco-friendly beauty voor een stralende huid!

Carrot cleanser van Food for Skin
Carrot cleanser van Food for Skin

Ontdek de kracht van natuurlijke huid- en haarverzorging met producten die niet alleen effectief maar ook heel duurzaam zijn. Van wortelreinigingsolie tot koffie-scrubbars, verwen jezelf met vecht oedende ingrediënten en milieuvriendelijke verpakkingen, en kies voor een bewuste verzorgingsroutine.

Reinigingsolie met wortel

We knabbelen graag een worteltje weg, maar deze wortel smeer je op je gezicht! De Carrot Cleanser van Food for Skin is mild en voedend voor je gezicht, super zacht voor je ogen en stimuleert de aanmaak van collageen. Check ook de andere gezichtsverzorging op basis van bijvoorbeeld pompoen en tomaat!

Deze eco handcrème van Hetkinen zit in een super mooi houten doosje!
Deze eco handcrème van Hetkinen zit in een super mooi houten doosje!

Clean van binnen en buiten

Eerlijk is eerlijk: we vielen als een blok voor de verpakking van deze handcrème van Hetkinen. Het doosje is gemaakt van onbehandeld Fins dennenhout. En daarin vind je een natuurlijke handbalsem met sheaboter, jojoba-olie en vitamine E, die hydrateert en beschermt tegen kou, wind en zon. De balsem is lang houdbaar, bevat geen water en heeft de heerlijke geur van palmarosa en den, die de huid verzorgt en verfrist. Je shopt deze crème en nog veel meer duurzame verzorgingsproducten via Skin-Matter.

Beewise heeft heerlijke shampoo- en conditioner bars
Beewise heeft heerlijke shampoo- en conditioner bars

Geniet van duurzame, effectieve haarverzorging

De shampoo- en conditionerbars van Beewise zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die je haar schoon en gezond houden en tegelijkertijd plastic afval verminderen. Elke bar vervangt namelijk 2 tot 3 plastic flessen! De shampoobar met essentiële lavendelolie ondersteunt de haargroei en vermindert roos, de conditionerbar hydrateert je haar. Needless to say dat beide bars vrij zijn van SLS, parabenen, palmolie en synthetische geurstoffen!

Huid- en haarolie met gember en sinaasappel!
Huid- en haarolie met gember en sinaasappel!

You had me at ginger

Stop ergens gember in en we zijn meteen geïnteresseerd. Zeker als er ook nog eens sinaasappel bij zit, zoals in deze olie van SoapStar. De 100% biologisch huid- en haarolie houdt je huid zacht en stralend. In de Cybele-lijn vind je ook een hydraterende douchegel, handspray én geurstokjes. Gaat je huis heerlijk van ruiken!

Van koffie-afval naar heerlijke scrubbar!
Van koffie-afval naar heerlijke scrubbar!

Van koffiebar tot scrubbar

De diepbruine kleur komt van koffiedik, de geur moet je er even bij denken, maar die komt van dennennaaldolie. Het Nederlandse Unwaste heeft deze twee ingrediënten bij elkaar gebracht in een hele fijne scrubbar. En het mooie is, het koffiedik is eigenlijk afval, maar krijgt een tweede leven als natuurlijk verzorgingsproduct!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)