Dit is hoe jij van de zomer fantastische outfits kunt samenstellen!

Dit is hoe jij van de zomer fantastische outfits kunt samenstellen!
Dit is hoe jij van de zomer fantastische outfits kunt samenstellen!

De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd is om je garderobe op te frissen en klaar te maken voor de zonnige dagen! Het samenstellen van outfits kan soms best een uitdaging zijn, vooral als je wilt opvallen en er tegelijkertijd stijlvol uit wilt zien. Maar maak je geen zorgen, met een paar slimme tips word jij deze zomer een modekoningin. In dit artikel geven we jou de beste adviezen om je outfits helemaal summer-proof te maken!

Ga voor wijde broeken

Weide broeken zijn aan een ware comeback bezig en niet zonder reden! Deze luchtige en comfortabele broeken zijn perfect voor warme zomerdagen, zoals opus broeken dames. Ze bieden niet alleen verkoeling maar ook een elegante uitstraling. Combineer een wijde broek met een strakke top voor een gebalanceerde look, of ga voor een blouse om het geheel een speelse twist te geven. Het mooie aan weide broeken is dat ze in allerlei kleuren en patronen te krijgen zijn, waardoor je eindeloos kunt variëren. Of je nu voor een effen exemplaar kiest of een broek met een vrolijke print: je kunt er deze zomer niet omheen!

Wit is helemaal in

Niets schreeuwt zomer zoals de kleur wit! Wit geeft niet alleen een frisse uitstraling, maar reflecteert ook het zonlicht, waardoor je je minder snel warm voelt. Bovendien is wit een veelzijdige kleur die met vrijwel alles gecombineerd kan worden, van felle kleuren tot zachte pasteltinten. Denk aan een witte jurk voor een chique en zomerse look, of een wit linnen overhemd dat je casual op een jeans kunt dragen. En wat dacht je van witte accessoires, zoals sandalen of een zonnehoed? Dit zorgt voor een verfrissende en stijlvolle touch aan elke outfit. Wit is echt helemaal in dit seizoen!

Scoor een paar leuke tops

Een van de makkelijkste manieren om je zomergarderobe te upgraden, is door te investeren in een paar leuke tops. Denk aan crop tops, off-shoulder tops, en natuurlijk de klassieke tank tops. Deze items zijn niet alleen perfect voor warme dagen, maar laten zich ook makkelijk combineren met rokken, shorts en broeken. Houd je van een beetje flair? Ga dan voor tops met opvallende details zoals ruches, kant of een bijzondere print. En vergeet de basisstukken niet! Een effen top in een neutrale kleur is altijd handig om bij de hand te hebben en kan de basis vormen voor talloze zomerse outfits. Investeer in een paar veelzijdige tops en je bent klaar voor elke zomerse gelegenheid!

Ga voor broeken met trendy prints

Als er iets is wat jouw outfit deze zomer naar een hoger niveau kan tillen, dan zijn het wel broeken met trendy prints, zoals angels broeken. Van bloemenprints tot streepjes en van polkadots tot geometrische patronen: er is voor ieder wat wils. Het leuke aan een broek met print is dat je er al snel een opvallende outfit mee creëert zonder al te veel moeite te hoeven doen. Combineer je trendy broek bijvoorbeeld met een simpele top en je bent direct klaar om de deur uit te gaan. Print op print kan ook, als je het aandurft om echt op te vallen. Gewoon experimenteren en je eigen stijl ontdekken is de sleutel!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)