Tof: 5 trendy kledingmerken voor heren

Tof: 5 trendy kledingmerken voor heren
Tof: 5 trendy kledingmerken voor heren

Tijdloos en toch fashionable, een ideale combi voor herenmode. Want de Nederlandse man kan vaak wel een glow-up gebruiken, nietwaar? Deze vijf labels voor heren doen 't altijd goed. 

Double RL: RRL

Ken je het herenlabel RRL, oftewel Double RL? Stoer en met vintage looks. De roots liggen in de USA, de looks zijn voor iedere man die stoer en casual voor de dag wil komen. Weet je waar de naam RRL vandaan komt? RRL is vernoemd naar Ralph Lauren's ranch in Colorado en haalt - heel logisch - zijn inspiratie uit het Amerikaanse Westen. Ralph Lauren richtte het label in 1993 op. Belangrijk voor het label was altijd dat de items functioneel, hoogwaardig en duurzaam zijn, zodat je er lang plezier van hebt. De designs doen denken aan de werkkleding van mijnwerkers uit de tijd van de Gold Rush. Ze hebben vaak militaire invloeden. Denim is een van de belangrijkste stoffen in deze collectie. En da's niet voor niets: de kleding van RRL is stoer en heeft een vleugje vintage. De collectie bevat een groot aantal jeans voor heren in zowel donkere als lichte kleuren. Ook heeft RRL overhemden en outerwear. Je kunt echt zien dat de items geïnspireerd zijn op de Amerikaanse arbeiderskleding van vroeger! Daarnaast biedt RRL diverse accessoires, zoals vintage leren riemen en petten. Bij LUTZ in Vinkeveen vind je een uitgebreide collectie van RRL. Of shop er lekker online!

Stone Island

Stone Island is opgericht in 1982 door de Italiaanse ontwerper Massimo Osti. Het merk werd snel populair door de innovatieve stonewashed jeans en iconische truien en polo’s met logopatch. Dit logopatch is in de loop der jaren een wereldwijd herkenbaar symbool van kwaliteit en stijl geworden. Je herkent 't direct! De collectie van Stone Island biedt van alles: van truien en polo’s tot jassen en accessoires. De combi van een stoere uitstraling met verfijnde details is perfect voor mannen die houden van stijl en functionaliteit.

Marant

Isabel Marant kennen we voor de dames. Maar voor heren is er het label Marant, ook opgericht door de Franse ontwerpster Isabel Marant. Het label staat bekend om zijn moeiteloze Parijse chic, waarbij een relaxte, casual stijl wordt gecombineerd met verfijnde details. Wat je in de collectie vindt? Vooral eigentijdse kledingstukken die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Denk aan stijlvolle truien, casual jassen, en veelzijdige broeken die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De ontwerpen van Marant staan bekend om de hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, wat zorgt voor een unieke en tijdloze uitstraling. Een vleugje  - oh la la - Parijse nonchalance avec un peu d'elegance. Zo komt de Hollandse man goed gekleed voor de dag!

Ralph Lauren

In het rijtje van tijdloze klassiekers voor heren mag natuurlijk het klassieke Ralph Lauren niet ontbreken. Da's toch wel een beetje het modemerk dat wereldwijd bekend staat om tijdloze elegantie en Amerikaanse luxe. Wist je dat Ralph Lauren zijn carrière begon met een collectie dassen, dat al snel groeide tot een imperium dat kleding, accessoires, huisartikelen en meer omvat? En hier is dus ook RRL aan toegevoegd. De herencollecties van Ralph Lauren zijn beroemd om hun klassieke ontwerpen, hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking. Van de iconische polo’s en preppy overhemden tot stijlvolle pakken en casual wear, Ralph Lauren biedt een breed scala aan kleding voor elke gelegenheid. Jaar in, jaar uit. Van student tot pensionado en alles wat ertussenin zit.

Jacob Cohën

Het populairste merk voor heren bij LUTZ is Jacob Cohën. Optimaal draagcomfort, een perfecte pasvorm en mooie details kenmerken dit Italiaanse jeansmerk, dat is opgericht door Tota Bardelle en staat op dit moment onder leiding van zijn zoon, Nicola Bardelle, staat. Altijd goed, lekker basic maar van perfecte kwaliteit en met alles te combineren. 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)