Breng die lentegeur in huis!

Haal de geuren van de lente in huis
Haal de geuren van de lente in huis

Ah de lente, wij zijn er dol op. Al dat nieuwe groen aan de bomen, zacht roze en witte bloesems die volop staan pronken en dan die geur. Zalig! De geur van de lente heeft gewoon iets unieks, iets bijzonders waar je je heel vrolijk en energiek van voelt. Zo lekker dus om buiten te lopen, de zon op je snoet, neus in de lucht en adem in die lente! Om dat frisse gevoel binnen vast te houden, zijn we op zoek gegaan naar bloemige geurkaarsen en geurdiffusers. We zetten de meest frisse lentegeuren hieronder voor je op een rij.

De zussen van Bbirds maken geweldige geurkaarsen en -diffusers van 100 % sojawas die maar liefst 45 branduren hebben! Je vindt hier heel veel verschillende geuren, maar het meest bij de lente passen Puur Katoen (yep, dat ruikt naar wapperende schone was), Ochtenddauw en Rooskleurig. Deze laatste geeft je het gevoel van een lente in Parijs, waar de terrassen in het park vol zitten met vrolijke mensen, genietend van de fijne lentezonnetje. C’est la vie en rose!
.
Mijn favoriete lente bloemen zijn de sering en de magnolia. Allebei hebben ze prachtige bloemen die zo ontzettend lekker ruiken. Jammer dat de magnolia niet zo lang bloeit, want die geur! Gelukkig heeft Dille & Kamille een mooi alternatief. Hier shop je namelijk een kleine geurkaars van plantaardige was met de geur van magnolia. Dus kaars aan, installeer jezelf lekker op de bank, doe je ogen dicht en waan jezelf op een grasveld onder die prachtig bloeiende magnoliaboom.

Tip: het is bijna Moederdag!
Tip: het is bijna Moederdag!

Bij ons nieuwste snoepje Feu des Fleurs weten ze alles over geuren die horen bij een bepaald moment of een bepaalde gelegenheid. Wat dacht je van geurstokjes of een kaars die ruikt naar een wandeling door een grasveld dat vol staat met bloeiende vijgenbomen? Je ruikt eerst amber en tonka, dan ineens citrus en viooltjes en als je denkt dat het niet beter kan ruikt je nog verse groene bladeren en anijs. Wat een beleving! 

Die geur van een heerlijke lente ochtend
Die geur van een heerlijke lente ochtend

Nog een shop waar je heerlijke sojakaarsen vindt. Atelier Warm maakt ze van 100% sojawas, natuurlijke essentiële oliën en een lont van biologisch katoen. Voordeel van sojawas is dat er veel minder roet wordt verspreid en de geurolie beter tot zijn recht komt. En zo kun je dus optimaal genieten van de fris kruidige geur van groene thee, een vroege lente ochtend in mei of droom jezelf de zomer in bij de geur van bloeiende jasmijn

Ze ruiken niet alleen heel lekker, maar zijn ook nog eens heel decoratief
Ze ruiken niet alleen heel lekker, maar zijn ook nog eens heel decoratief

Je kunt de lente ook cadeau geven -figuurlijk dan. Wij waren al fan van de Happy Hugs van Happy Whatever, waarmee je een kaart omtovert tot een prachtig omhulsel voor een vaas. En nu zijn er ook Happy Scents, dat zijn geurstokjes die een heerlijk subtiele lentegeur verspreiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de White Lotus, die je naar een rustgevende vijver vol lotusbloemen brengt. Of de Clean cotton, die ruikt naar frisse was of een tropisch regenwoud. En is de geur op, dan hergebruik je de vaas voor je favoriete bloem!

Ken jij ze al, deze amberblokjes?
Ken jij ze al, deze amberblokjes?

Zin in een geur die je herinnert aan een bijzondere lenteavond in een Marokkaanse riad of boutique hotel? Ga dan voor amber blokjes. Ooit van gehoord? Wij ontdekten ze bij onze nieuwe topper ByBazz, Ze worden met de hand gemaakt in Marrakech volgens een eeuwenoud geheim recept. Tikkeltje mysterieus, daar houden we van. Net als de sensuele 1001-nacht geur van amber gemengd met musk en Marokkaanse roos. De geur komt vrij als je het amber blokje laat het smelten, maar ze verspreiden ook hun heerlijke, ietwat subtielere, geur als je het gewoon op een schaaltje legt óf verkruimelt in de stofzuigerzak. Tip voor de lenteschoonmaak! 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)