5x truien die je lekker warm houden

5x truien die je lekker warm houden
5x truien die je lekker warm houden

We willen er deze herfst en winter lekker warmpjes bij zitten, maar dan wel graag zonder een giga energierekening. Tja, dan zullen we ons toch op een andere manier warm moeten houden. Met deze mooie truien komt dat wel goed.

Deze fijne merino wollen coltruitjes van Sissy-Boy zijn echt heerlijk nu in de herfst. Draag ze op een broek of rok of onder een vest op de echt koude dagen. Het model is heel basic, maar de de knopen geven het ontwerp een speels accent. En wow, die rode trui knalt er echt uit!

Fijngebreid merino wol van Sissy-Boy
Fijngebreid merino wol van Sissy-Boy

Nog een shop die boordevol warme, merino wollen truien staat is Plein Publique. Echt alles is hier super stijlvol. De designs zijn basic, maar hebben altijd subtiele accenten. Zo heeft La Coeur een ajourdetail aan de voorkant en een ballonmouw die poft bij de schouder en pols. Onze favoriet, Les Salles, ga je ook heel fijn vinden want die heeft namelijk een turtleneck en dat is zo lekker als je stilletjes achter je laptop zit te werken. De hoge ribgebreide manchetten, de bloezende mouwen en puntvormig ajourdetails maken deze beauty helemaal af. Je shopt beide truien in heel veel prachtige kleuren zoals smaragd, royal blue en koraalrood.

Altijd stijlvol en super vrouwelijk, de merino wollen truien van Plein Publique
Altijd stijlvol en super vrouwelijk, de merino wollen truien van Plein Publique

Oooh deze truien van By-Bar zijn gemaakt een super zachte wolmix, zo’n fluffy stofje dat je de hele dag wel wilt aaien. De grof gebreide trui in dark lavender -zo mooi!- bestaat voor ruim 80% uit mohair en in de trui met strepen zit alpaca wol. Zeker weten dat je het lekker warm hebt. Door de wolmix hebben deze stoere truien toch een vrouwelijke uitstraling. Heerlijk om te dragen bij een jeans of ga voor een retro look in combinatie met een corduroy flared broek.

Zo zacht, deze truien wil je wel aaien
Zo zacht, deze truien wil je wel aaien

Onvoorstelbaar knap hoe de zussen van POM-Amsterdam ons iedere keer weer verrassen met nieuwe, kleurrijke prints en designs. De nieuwe Raw Elements collectie heeft weer zulke toffe items, waaronder een aantal warme truien. Wij zien onszelf al helemaal wegkruipen in deze stoere trui Dusty Pink, die gemaakt is van een wolmix met onder meer mohair en alpaca. Love het diepblauw met een subtiele meerkleurige melange en de koraal roze strepen. Mooi op een broek, over een jurk, op een rok, past eigenlijk bij alles!

Raw Elegance van POM-Amsterdam
Raw Elegance van POM-Amsterdam

Laat je niet misleiden door het minimalistische design van deze trui, want het is op en top luxe! Deze trui van Marc Aurel is namelijk gemaakt van wol en cashmere, ooh la la. Deze wolmix is super zacht en houdt je lekker warm. Ook fijn dat ie een turtleneck heeft, want we hebben echt een hekel aan een koude hals. Verkrijgbaar in de kleuren caviar (we zeiden toch, luxe) en powder pink.

Pure luxe, deze cashmere truien!
Pure luxe, deze cashmere truien!

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)