5x sfeervolle kaarsen

Kleurexplosie van Sissy-Boy
Kleurexplosie van Sissy-Boy

Kaarsen. Zodra de dagen korter worden, kunnen wij niet meer zonder. Het liefst branden we ze de hele dag, in een mooie kandelaar of juist een hele minimalistische als de focus op de kaars mag liggen. Een enkele geurkaars aan en wij zijn helemaal in onze nopjes!

Kleurexplosie
Als je op zoek bent naar kaarsen om te branden tijdens een gezellig of romantisch etentje, kijk dan eens naar de dinerkaarsen van Sissy-Boy. Er zijn lange dunne kaarsen, gedraaide kaarsen, kaarsen met hartjes, gestreepte kaarsen, klassieke kaarsen. Allemaal in prachtige kleuren zodat er altijd wel een setje is dat bij jouw interieur of tafelschikking past. En die kaarsen steek je natuurlijk aan met deze lange lucifers uit dit mooie doosje.

Heerlijk winterse geurkaars
Heerlijk winterse geurkaars

Mmm, ruikt zalig!
Als je eenmaal de vegan geurkaarsen van Hobo + Co hebt geroken, dan wil je niks anders meer. De sojawas kaarsen zitten in mooie transparante of bruine glazen potjes, die een mooie warme gloed geven als het kaarsje brandt. De geuren zijn zo delicaat, echt heerlijk. Wat dacht je van raspberry & peppercorn, citrus & basil, fig & cassis? Onze favoriet shopten we bij Aire Goods en dat is orange spice, een echte winter mix van sinaasappel, kaneel, kruidnagel en nootmuskaat. 

Fairtrade Xmas Tree
Fairtrade Xmas Tree

Kerstboom met een goed verhaal
Perfect voor deze tijd van het jaar, een kaars in de vorm van een kerstboom. Deze toppers van Original Home zijn vegan en gemaakt van 100% gecertificeerde palmpitolie. Je shopt ze bij Maison Koos in de kleuren groen, cognac, beige en zwart in twee verschillende maten. De kleinste maat brandt tot 17 uur en de grote wel tot 32 uur. Nice to know: de kaarsen worden met de hand gegoten in een kleine fabriek op Java. Deze fabriek ondersteunt de vrouwen die daar werken, door hen te trainen, een veilige (werk)omgeving en een eerlijk loon te bieden. Met jouw aankoop steun je dus een bijzonder fairtrade project op Java, Indonesië.

Slanke bijenwas kaarsen
Slanke bijenwas kaarsen

Beezzzz
Het heeft iets nostalgisch, een bijenwaskaars. Mijn oma maakte ze vroeger zelf en in plaats van dit ouderwets te noemen, is het eigenlijk heel vooruitstrevend. Het is namelijk een duurzaam alternatief voor paraffine kaarsen. De bijenwas kaarsen van Ovo Things die we vonden bij By Nord zijn gemaakt van 100% natuurlijke bijenwas en hebben een katoenen lont. Ze zijn gifvrij, dus je kunt ze zonder zorgen in een verjaardagstaart steken. Leuk details: de lange smalle kaarsen en de verjaardag kaarsen hebben verschillende kleuren lont.

Sojawas kaarsen in organische vormen
Sojawas kaarsen in organische vormen

Scandi vibe
Houd je van een rustige, minimalistische look & feel in huis, dan zijn de kaarsen die we spotten bij Coco Cadeau perfect voor jou. Mooie, cremekleurige kaarsen in organische vormen, wij houden er ook van. Ze zijn van het Duitse label Life of Lone, gemaakt van 100% raapzaadwas en omdat ze met de hand worden gegoten, is elke kaars uniek. Leuk om voor jezelf te shoppen, maar Coco Cadeau verstuurt het ook met alle liefde naar iemand anders.

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)