5x leuke accessoires voor je allerliefste viervoeter

4 oktober is het alweer Dierendag!
4 oktober is het alweer Dierendag!

Nog een paar weken en dan is het alweer 4 oktober: Dierendag dus! Een dag waarop je je lieve huisdiervriendje extra in de watten mag leggen. Wij gingen op zoek naar de allerleukste dieren cadeaus…die ook nog eens heel leuk zijn voor jezelf.

Handgemaakt
Wat is er leuker dan een lekker lange wandeling met je favoriete viervoeter. Ga eropuit met één van de stijlvolle en tijdloze accessoires van Cooper & Quint. Echt zo mooi allemaal. Wat denk je bijvoorbeeld van deze Twisted Cotton verstelbare hondenriem in prachtige herfstkleuren. Handgemaakt van 100% katoen met liefde voor de hond en de natuur. Ideaal, want je kunt ‘m in drie verschillende lengtes stellen en je kunt er zelfs handsfree mee wandelen. Perfect voor koude herfst- en winterdagen!

Verstelbare hondenriem van Cooper & Quint
Verstelbare hondenriem van Cooper & Quint

Playtime
Niets leuker dan lekker dollen met je furry vriendje, maar als jij niet beschikbaar bent, dan is het wel zo fijn dat ie zichzelf even kan vermaken en niet uit verveling aan jouw mooie meubels begint te knagen. Dus hup, regel een Bony’s Puppalonely, een Starbarks Puppaccino, een Chewy Vuiton bot of een van de andere superleuke en zachte speeltjes van molly & me. Echt, ze zijn zo ontzettend grappig en natuurlijk pup-prooved door Molly. Wil je echt uitpakken, dan kun je je trouwe viervoeter ook verrassen met een heuse Surprisebox. Tip: je kunt nu ook alvast de speciale kerst-editie bestellen.

Hoe leuk zijn deze speeltjes van molly & me!
Hoe leuk zijn deze speeltjes van molly & me!

Purrrrfect
Nee, deze wanten trek je niet aan om je tegen scherpe kattennagels te beschermen. Het zijn skattige ovenwanten, zodat jij je pootjes niet verbrandt als je wat lekkers uit de oven haalt. Oké, niet echt een cadeau voor je huisdier, maar ik weet zeker dat echte kattenliefhebbers hier heel blij van worden. En niet alleen van de ovenwanten, want de webshop van 100% Kattastisch staat vol met leuke kattencadeaus. Hoe leuk zijn deze sokjes voor je stoelpoten! Goed om te weten is dat 20% van de omzet gedoneerd wordt aan Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren. Kattastisch toch!

Geinig toch: ovenwanten en sokjes van Kattastisch
Geinig toch: ovenwanten en sokjes van Kattastisch

Prinsheerlijk
We waren al dol op Wonen met Lef, maar nu hebben ze ook nog eens een geweldige collectie met dierenaccessoires van het Deens Oyoy! Denk stevige voer- en waterschalen, stijlvolle riemen en heerlijke kussens, rotan manden en stoffen matrasjes waarop je hond (of kat natuurlijk) prinsheerlijk kan luieren. Check ook het speelgoed bot -dat gemaakt is van gerecycled polyester- en de katoenen touw knots, echt zo leuk. En van een Deens merk mag je wel verwachten dat het allemaal super stijlvol is en match in een minimalistisch interieur. Dus leuk voor je dierenvriend én voor jou!

Super stijlvol dierenaccessoires van Oyoy bij Wonen met Lef
Super stijlvol dierenaccessoires van Oyoy bij Wonen met Lef

Mandje!
Wat een geweldige hondenmanden, hondenbedden en hondensofa’s heeft Naduvi. Wij werden helemaal blij van de velvet manden (check de rose!), die passen zo in een stijlvol en warm interieur. En hoewel er hondenmand bij staat, je kat mag er natuurlijk ook in liggen. Als ie wil, want als ik naar die van ons kijk, die ligt overal behalve in haar mandje.

Op z'n eigen troon van Naduvi
Op z'n eigen troon van Naduvi

Ben je nou niet zo van de honden en katten, maar meer van gevleugelde dieren, lees dan hier ons blog over vogels met daarin onder meer vogelijsjes.  

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)