3 tips bij het kopen van een mom bag

3 tips bij het kopen van een mom bag
3 tips bij het kopen van een mom bag

Een mom bag, ook wel luiertas genoemd, is een onmisbaar accessoire voor elke moeder. Maar met zoveel verschillende modellen op de markt, kan het lastig zijn om de juiste te kiezen. Hier zijn 3 tips om je te helpen.

Denk aan functionaliteit

Een mom bag moet genoeg opbergruimte hebben voor al je babybenodigdheden. Denk hierbij aan luiers in verschillende maten, flessen met voeding, voedingspotjes, doekjes, luiers, speelgoed en reservekleding voor zowel jou als je baby. Zorg ervoor dat de tas verschillende compartimenten heeft, zodat je alles netjes kunt organiseren en snel kunt vinden wat je zoekt. Je zult de tas waarschijnlijk de hele dag dragen, dus het is belangrijk dat hij comfortabel zit. Kies voor een mom bag met verstelbare schouderbanden, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw lichaamslengte en draagwijze. Sommige tassen hebben ook een rugriem, wat extra comfort kan bieden, vooral als je veel spullen mee moet nemen.

Kies een stijl die bij je past

Mom bags zijn er tegenwoordig in alle kleuren, vormen en materialen, dus er is zeker een tas die perfect bij jouw stijl past. Ben je een trendsetter die graag opvalt? Ga dan voor een tas met een opvallend printje of felle kleur. Houd je meer van een klassieke look? Kies dan voor een tas van leer of canvas in neutrale tinten zoals zwart, bruin of beige. Ben je een sportieve mama die veel onderweg is? Dan is een sportieve rugzak wellicht een betere keuze. Naast je persoonlijke stijl, is het ook belangrijk om te bedenken in welke situaties je de tas gaat gebruiken. Wil je hem vooral voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld naar het consultatiebureau of de crèche? Dan is een praktische tas met veel opbergruimte en schouderbanden een must. Ga je de tas ook gebruiken voor op reis? Dan is een tas met een waterdichte voering en handige vakjes voor je reisdocumenten wellicht een betere optie.

Houd rekening met je budget

Mom bags kunnen in prijs variëren van budgetvriendelijk tot vrij prijzig. Bepaal hoeveel je wilt uitgeven voordat je gaat shoppen. Zo kun je gericht zoeken naar tassen die binnen jouw budget passen. Voor tassen van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs moet je bij Wallabag.nl zijn. Hier vind je allerlei verschillende soorten tassen, passend bij wat jij zoekt.

Bonus tip

Voordat je een mom bag koopt, is het altijd een goed idee om online reviews te lezen. Dit zijn meningen en ervaringen van andere moeders die de tas al gekocht en gebruikt hebben. Zo krijg je een goed beeld van de plus- en minpunten van de tas en kun je beter beoordelen of deze aan jouw verwachtingen voldoet. De meeste webshops die mom bags verkopen, hebben ook een review sectie waar klanten hun mening kunnen geven over de tas. Er zijn ook online forums en social media groepen waar moeders tips en ervaringen uitwisselen met betrekking tot babyproducten, zoals mom bags. Neem dus even rustig de tijd, zodat je zeker weet dat je een keuze maakt waar je geen spijt van krijgt.

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)