15 april 2019

Winactie Whisperingpaper

Winactie Whisperingpaper

Win deze prachtige papercut vogels!

O... wij zijn helemaal verliefd op de prachtige kunstwerkjes van Whispering Paper. Ontwerpster Marthe maakt met veel precisie deze handgemaakte papercuts. Prachtig voor je trouw- of geboortekaartje (tip: je kunt zo'n kaartje helemaal naar je eigen wensen laten maken). We zijn super blij en trots dat we deze week dit prachtige, lente-achtige kunstwerkje van twee vogeltjes in een boom t.w.v. € 115,- mogen weggeven. Je kunt 'm inlijsten tegen een mooie kleur, op hout of tussen twee glasplaten. Allemaal mooi... Net zo enthousiast geworden als wij? Kijk eens op de website van Whispering Paper voor alle mogelijkheden die er zijn om jouw eigen kunstwerkje te laten maken!
Wil je kans maken op deze mer dan geweldige prijs? Beantwoord dan onderstaande vraag en meld je desgewenst even aan voor de nieuwsbrieven. We duimen voor je dat je straks de winnaar bent van deze fijne actie!

Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.

Vraag:

Bij het maken van papercut geboortekaartjes: hoeveel keer groter wordt de originele papercut in vergelijking met de uiteindelijke kaartjes (en waarom)?