8 januari 2024

Win twee overnachtingen in B&B De Oude Dorpsslagerij t.w.v. € 330,-!

Win twee overnachtingen in B&B De Oude Dorpsslagerij t.w.v. € 330,-!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Marleen S. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win twee overnachtingen in B&B De Oude Dorpsslagerij t.w.v. € 330,-!

 

 

Kijk dit nou! Wij mogen in samenwerking met Spots & Spaces en B&B De Oude Dorpsslagerij deze te gekke prijs weggeven.

Hoe lekker zou het zijn om er even twee dagen tussenuit te gaan. Even weg met je bestie, je liefste of met de leukste? Genieten van al het goede dat het prachtige Limburg te bieden heeft, van een andere omgeving en van elkaar. Zie jij dit wel zitten? Doe dan mee met deze te gekke winactie!

Namens Spots & Spaces – inspiratieplatform voor de mooiste vakantiespots – en B&B De Oude Dorpsslagerij, mogen we een verblijf van twee nachten in één van de drie luxe kamers weggeven.

Over B&B De Oude Dorpsslagerij

Tussen de Limburgse heuvels, in de Dorpstraat van het plaatsje Nuth, vind je B&B De Oude Dorpsslagerij. Gastheren Marcel en Roel verbouwden de oude slagerij tot dit pareltje: een Bed & Breakfast met drie luxe B&B kamers waar je heerlijk kunt cocoonen. Een perfecte plek om te genieten van rust en de bourgondische gastvrijheid van het zuiden.

Over Spots & Spaces

Spots & Spaces is een inspiratieplatform voor vakantieaccommodaties die je hart sneller doen kloppen. Avond na avond internet afstruinen voor je volgende vakantieplek is verleden tijd want op Spots & Spaces heeft de mooiste plekjes voor jou geselecteerd. Van B&B’s tot finca’s, van kleine vakantieparken tot luxe villa’s met privézwembad en van trekkershutten tot boetiekhotels. Er is voor elk wat wils!

Ga jij straks genieten van een verblijf van twee nachten in één van de luxe kamers van B&B De Oude Dorpsslagerij in Zuid-Limburg?

Niet verplicht, maar wel leuk: deel de winactie in je stories

Hoeveel accommodaties zie je in de Highlighted Spots op de website van Spots & Spaces?

 


Voorwaarden
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.
Het verblijf is voor twee nachten voor twee personen inclusief ontbijt.
Kamer naar voorkeur, op basis van beschikbaarheid.
De prijs heeft een geldigheid tot 31 december 2024.