2 december 2019

WIN 'n kelim tapijt van Thekindreds.com!

WIN 'n kelim tapijt van Thekindreds.com!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Jackelien B. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Het is een meer dan geweldige maand bij Thekindreds.com! Niet alleen geven ze bij aankoop van een paar prachtige kelim-boots een fantastisch cadeau weg (check snel de webshop!), maar deze hele week maak je bij Flavourites kans op zo'n heel tof kelim tapijt (kleur naar keuze) t.w.v. € 149,-! Zo'n tapijt met een afmeting van 250x160 cm doet het vast en zeker goed in je interieur. Winnen? Doe snel mee door onderstaande vraag te beantwoorden!

Om kans te maken op dit kelim tapijt van Thekindreds.com hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van Thekindreds.com wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan!
Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling

De hele maand december ontvang je bij aankoop van een paar stoere boots een héél tof cadeau van Thekindreds.com. Je mag zelfs kiezen uit twee geweldige producten wat je erbij ontvangt! Welke van onderstaande producten krijg je níet cadeau bij aankoop van een paar kelim boots? Tip: ga gauw naar de webshop voor meer info!