5 september 2022

Win een verrassingsreis van 2 nachten voor 2 personen t.w.v. € 490,-!

Win een verrassingsreis van 2 nachten voor 2 personen t.w.v. € 490,-!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Ankie R. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een verrassingsreis van 2 nachten voor 2 personen t.w.v. € 490,-!

Oh wow wow wow, wat een geweldige winactie hebben we deze week! We mogen namens Vakantieadres Onbekend namelijk een verrassingsreis voor twee personen naar een onbekende bestemming weggeven. Hoe cool is dat! Een reis die speciaal voor jou wordt samengesteld, twee nachtjes inclusief ontbijt, er even lekker tussenuit. Een exclusief mini-avontuur waar je alleen maar van hoeft te genieten! 

Zie jij zo’n heerlijke short stay vakantie naar bestemming onbekend wel zitten, beantwoord dan onderstaande vraag, meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en volg Vakantieadres Onbekend op Instagram of Facebook. Duimen maar!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.
De prijs is niet overdraagbaar aan derden en niet inwisselbaar voor contanten. De overnachtingen dienen plaats te vinden buiten de schoolvakanties en feestdagen om.

Uit hoeveel verschillende verrassingsreis thema's kun je bij Vakantieadres Onbekend kiezen?