23 mei 2022

Win één van de vijf Leafies-sets!

Win één van de vijf Leafies-sets!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars hebben al bericht gekregen. Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win één van de vijf Leafies-sets!

Iedereen van team Flavourites is het erover eens, deze Leafies zijn lovely! Zo tof dat we maar liefst vijf Leafies-sets t.w.v. € 19,90 mogen weggeven.

De Leafies zijn geïnspireerd op de organische vormen van planten, uitgevoerd in dun, buigzaam metaal en in verschillende kleuren. Ze gaan een leven lang mee en doen het prima zonder een druppel water. Eindeloos plezier dus, ook als je geen groene vingers hebt!

Deze super leuke blaadjes zijn ontsproten aan het creatieve brein van ontwerper Jan Willem, die iets tastbaars wilde creëren om iemand bijvoorbeeld te laten weten dat je aan ze denkt, mist of liefhebt. Een symbolisch en blijvend cadeau, dat ook nog eens door de brievenbus past. Het gebaar van een bloemetje, maar dan net even anders. Love it!

Wil jij kans maken op één van de vijf Leafies-sets, die bestaan uit een Leafie naar keuze, Kraft paperbag, zakje vulzand en een kaartje? Beantwoord onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Leafies!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.


Hoeveel verschillende Leafies zijn er?