24 mei 2021

WIN één van de twee tegoedbonnen t.w.v. € 50,- van The Wish label!

WIN één van de twee tegoedbonnen t.w.v. € 50,- van The Wish label!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Charissa van der V. en Lotje H. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN één van de twee tegoedbonnen t.w.v. € 50,- van The Wish label!

Ow wat een fijne winactie hebben we deze week weer. We mogen namelijk twee personen blij maken met een shoptegoed van € 50,- van The Wish Label. Leuk! 

Bij The Wish Label weten ze alles van leuke, lieve, luxe en originele cadeaupakketten en met jouw tegoedbon kun je dus een te gek pakket naar wens samenstellen. Je kunt daarvoor kiezen uit heerlijke chocolade, thee, stationery, bad- en verzorgingsproducten, geurkaarsen, accessoires en nog veel meer. En dat allemaal van luxe en bijzondere merken die je niet zomaar in elke winkel vindt.

Super leuk dus om jouw tegoedbon te gebruiken voor een persoonlijk samengesteld pakket, bijvoorbeeld voor je dochter die geslaagd is voor haar eindexamen, of die lieve vriendin die wel wat extra liefde kan gebruiken. Maaruh, je mag ‘m natuurlijk ook lekker voor jezelf maken! 

Wil jij één de twee tegoedbonnen t.w.v. € 50,- winnen? Beantwoord dan onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en The Wish Label en doe mee!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt. 

Uit hoeveel cadeau dozen kun je kiezen bij het samenstellen van jouw cadeaupakket?