11 oktober 2021

WIN één van de acht hardcover A4 fotoboeken van Fotofabriek!

WIN één van de acht hardcover A4 fotoboeken van Fotofabriek!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Ingeborg S., Jacky O., Karlijn de R., Lola B., Loes H., Saskia F., Ilse K. en Lidia van der K. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN één van de acht hardcover A4 fotoboeken van Fotofabriek!

Heb jij nog niks gedaan met je vakantiefoto’s van afgelopen zomer, dan is dit je kans! We mogen namelijk van Fotofabriek maar liefst acht hardcover fotoboeken in A4-formaat weggeven! Super leuk om al die bijzondere momenten in een mooie, tastbare herinnering te verzamelen. Leuk klusje voor in de herfstvakantie bovendien!

Wil je kans maken op één van de acht fotoboeken t.w.v. € 28,99 (24 pagina’s)? Beantwoord dan onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Fotofabriek en Flavourites en duimen maar!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt. 

Fotofabriek is dé specialist op het gebied van fotoboeken en al meerdere jaren als beste uit de onafhankelijke fotoboeken test gekomen. Hoeveel jaar op rij is Fotofabriek uitgeroepen tot beste fotoboeken aanbieder van Nederland?