26 september 2022

Win één van de 3 toffe familieplanners van Invulboekjes!

Win één van de 3 toffe familieplanners van Invulboekjes!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Nancy, Maartje en Patrick. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win één van de 3 toffe familieplanners van Invulboekjes!

Wat een leuke én praktische prijs hebben we deze week. We mogen maar liefst drie mensen blij maken met een familieplanner t.w.v. € 17,99 van Invulboekjes. En zeg nou zelf, zonder goede planner kunnen we eigenlijk niet meer, want er is zoveel te onthouden. Trainingen, verjaardagen, speelafspraken, schoolreisjes, borrels, noem maar op. Onze drukke levens vragen om structuur, rust en houvast en familieplanners helpen daarbij! En het leuke is, ze zijn niet alleen geschikt voor gezinnen, maar ook voor huisgenoten of collega’s. Super handig, want juist door agenda’s te combineren krijg je meer tijd voor elkaar. 

Kortom, een must have voor iedereen die van overzicht houdt en tijd wil overhouden voor de leuke dingen in het leven. Zie jij dit wel zitten? Beantwoord dan onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Invulboekjes. En duimen maar!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Voor hoeveel gezinsleden/collega’s/huisgenoten zijn de familieplanners voor 2023 geschikt?