19 april 2021

WIN een tassen set van Bambloo ter waarde van €100,- !

WIN een tassen set van Bambloo ter waarde van €100,- !

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Jacqueline van de M. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een tassen set van Bambloo ter waarde van €100,- !

We hebben een super stijlvolle en handige win-actie deze week. We mogen namelijk namens Bambloo een hele mooie tassen set weggeven ter waarde van maar liefst € 100,-. 

Alles bij Bambloo ziet er heerlijk zomers en feestelijk uit, je krijgt er een instant vrolijk gevoel van. Felle kleuren, originele patronen en te gekke designs. De set die je kunt winnen bestaat uit een shopper, een rugzak en een matching etui. En extra leuk, de shopper is dubbelzijdig, dus eigenlijk win je vier tassen! De rugzak en één zijde van de shopper zijn waterafstotend en dat is wel zo handig met dat wisselvallige Nederlandse weer. 

Wil jij deze toffe tassen set winnen, lekker voor jezelf of voor het hele gezin? Beantwoord dan onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Bambloo en doe mee! En check meteen onze andere winactie van Chocstar!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt. 

Bambloo was vorige week jarig, maar hoe oud werd ze eigenlijk?