6 november 2023

WIN een Spa & Wellness pakket (3x) van Bloompost!

WIN een Spa & Wellness pakket (3x) van Bloompost!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Riet, Kiki en Heidi. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een Spa & Wellness pakket (3x) van Bloompost!

Oooh de prijs die je deze week kunt winnen komt op het perfecte moment, zo in de eerste weken na het ingaan van de wintertijd. Want als je het ons vraagt, die overgang naar korte, donkere dagen gaat niet zonder slag of stoot. En dan maakt dit Spa & Wellness pakket van Bloompost een hoop goed! 

Eigenlijk is het Spa & Wellness pakket het ultieme recept voor allerlei fijne ontspanningsmomenten. De grote bos rozemarijn en eucalyptus kun je bijvoorbeeld ophangen in de badkamer. Als je dan gaat douchen, is het net alsof je in een Finse sauna bent. En de handgemaakte boszeep van dennen, cederhout en rozemarijn heeft al net zo’n heerlijke geur. Gebruik ‘m tijdens een lange badsessie in combinatie met de scrubhandschoen uit dit pakket en je huid kan er weer even tegenaan. Leg tot slot het linnen zakje met lavendel in je slaapkamer en sweat dreams are on the way! Wat wordt jouw favoriete ontspanningsmoment?

Wat moet je doen om één van de drie Spa & Wellness pakketten te winnen?

  • Beantwoord onderstaande vraag
  • Meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Bloompost

Niet verplicht, maar wel leuk:

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Van welke maker is de boszeep uit het Spa & Wellnesspakket?