30 augustus 2021

WIN een shoptegoed van € 75,- van Sissy-Boy!

WIN een shoptegoed van € 75,- van Sissy-Boy!

WIN een shoptegoed van € 75,- van Sissy-Boy!

Ja ja, zo aan het einde van de zomer stromen de shops weer vol met de nieuwste woonaccessoire collecties. Zo ook Sissy-Boy en daar hebben we toch veel leuks gezien voor in huis. Echt te gek dat we een shoptegoed van € 75,- voor de Homeland-collectie mogen weggeven. Yay!

We worden namelijk elke keer weer blij van de collecties van Sissy-Boy. Of het nu om de kleding, accessoires of de Homeland-serie gaat, ze blijven ons verrassen met stoere basics, romantische prints en warme vintage kleuren. En precies die warme kleuren en artistieke dessins zien we het komende seizoen ook weer volop terug in de nieuwe Homeland collectie van Sissy-Boy. Dat wordt een heerlijke herfst!

Wil jij wel nieuwe woonaccessoires shoppen met € 75,- van Sissy-Boy? Beantwoord onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Sissy-Boy en doe mee.
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt. 

Geïnspireerd door rijkelijk versierde patronen zoals die van kleurrijke Perzische tapijten en Oosterse mozaïeken. Een mix van materialen en texturen zorgt voor dat bohemian gevoel in zowel kleding als interieur. Hoe wordt deze collectie genoemd?