25 december 2023

WIN een shoptegoed van € 100,- van EasyCollage!

WIN een shoptegoed van € 100,- van EasyCollage!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Imina. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een shoptegoed van € 100,- van EasyCollage!

Wat een fantastische prijs om het jaar mee beginnen: EasyCollage geeft namelijk een shoptegoed van € 100,- weg. Daar kun je de komende maand een hele mooie fotocollage van maken!

Super leuk om bijvoorbeeld een poster te maken van de mooiste vakantiefoto’s van afgelopen jaar. Of misschien ben je wel getrouwd, is er een baby geboren of heb je andere bijzondere herinneringen gemaakt die je wilt verzamelen in zo’n toffe collage op canvas. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en naast de poster en canvas is het ook mogelijk om je collage te laten afdrukken op aluminium en plexiglas. 

Begin dus maar vast met het sorteren van je foto’s, want met dit shoptegoed kun je heel wat moois voor aan de muur maken!

Wat moet je doen om het shoptegoed te winnen?

Niet verplicht, maar wel leuk:

  • Deel de winactie in je stories

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.


Naast het basic collage ontwerp kun je bij EasyCollage ook kiezen voor een design van andere ontwerpers. Hoeveel zijn er dat?