6 maart 2023

Win een Organic Evo XXL lamp én Fency wandrek t.w.v. € 200,- van LED Light District!

Win een Organic Evo XXL lamp én Fency wandrek t.w.v. € 200,- van LED Light District!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Lisa K. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een Organic Evo XXL lamp én Fency wandrek t.w.v. € 200,- van LED Light District!

Is het geen plaatje, deze design combi van de grote, organisch gevormde led lamp en het stoere wandrek van hergebruikt staal ? We love it! Super tof dat LED Light District deze design combi weggeeft!

Wie nog steeds denkt dat LED lampen een ongezellige uitstraling en kil licht geven, heeft duidelijk de duurzame lampen van LED Light District nog niet gezien. Het zijn echte eyecatchers, verkrijgbaar in allerlei speelse vormen en kleuren. Wij vinden ze super mooi als loshangende lichtbron, maar het is ook heel gaaf om ze te combineren met de al even duurzame wandrekjes van Tolhuijs Design. Deze worden gemaakt van geupcyclede stalen hekken. Zo tof wat broers Joris en Bastiaan Tolhuijs allemaal bedenken! Nice to know: als je wint, krijgt je er een ook een set houten plankjes bij, uiteraard ook van hergebruikt materiaal. 

Heb jij thuis wel een plekje voor zo’n stijlvol wandrek en LED lamp? Beantwoord dan snel onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en LED Light District. Tip: daar vind je ook het antwoord op de vraag. Fingers crossed!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Welke twee lichtbronnen van LED Light District hebben een hoofdstad als naam?