13 maart 2023

Win een lingerie set naar keuze t.w.v. € 88,50 van Philotes!

Win een lingerie set naar keuze t.w.v. € 88,50 van Philotes!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Galinka. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een lingerie set naar keuze t.w.v. € 88,50 van Philotes!

Ladies, zit het allemaal nog goed onder je kleding of is het tijd voor nieuwe lingerie?. Als je deze week meedoet met onze winactie, ben je straks misschien wel de gelukkige winnaar van de spiksplinternieuwe lingerie set die we namens Philotes mogen weggeven!

Wist je dat de gemiddelde vrouw maar liefst 13 bh’s in haar bezit heeft, maar daar slechts 2 van draagt? En dan komt doordat die andere 11 bh’s niet goed passen of niet comfortabel zijn. Zonde, vinden ze ook bij Philotes. Daarom hebben ze een super comfortabele en stijlvolle collectie ontwikkeld in zeven mooi kleuren en van cup A t/m G. De bh’s hebben de perfecte pasvorm, geven de juiste ondersteuning en zijn bovendien onzichtbaar onder je kleding. Je merkt bijna niet dat je het draagt!

Wil je kans maken op deze perfecte lingerie set? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Philotes en beantwoord onderstaande vraag. Tip: het juiste antwoord vind je op de website van Philotes.
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Waardoor hebben de bh’s van Philotes de perfecte pasvorm?