20 december 2021

Win een kussenset t.w.v. €190,- van Deens!

Win een kussenset  t.w.v. €190,- van Deens!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Jill B. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een kussenset t.w.v. €190,- van Deens!

Ooh, wat een comfy winactie is dit! Je maakt namelijk kans op een kussenset t.w.v. € 190,- van Deens. Met deze stijlvolle kussens creëer je meteen een warme sfeer in jouw interieur en bovendien kun je er heerlijk in wegkruipen deze kerstvakantie!

De kussenset die je kunt winnen bestaat uit vier kussen van Nordal en HKliving en is speciaal geselecteerd door interieurstylist Demelza. Zij is gek op printjes en een mix van stijlen en materialen. “Kussens zijn daarbij de uitgelezen kans om de leukste combinaties mee te maken. Kies bijvoorbeeld voor een zacht en rustig kleurpallet, zo kun je weer in vorm, materiaal en prints uitpakken! Op je bank, op je bed, jij weet vast wel een plekje te vinden voor deze schoonheden”, aldus Demelza. 

Wat moet je doen om kans te maken op de prachtige kussenset van Deens? Beantwoord onderstaande vraag en meld je meteen aan voor de nieuwsbrief van Deens en Flavourites. Fingers crossed!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Hoe omschrijft interieurstylist Demelza Krens haar stijl op het stylistenplatform van Deens?