28 november 2022

WIN een interactief fotolijstje t.w.v. € 129,- van Kiki & Co!

WIN een interactief fotolijstje t.w.v. € 129,- van Kiki & Co!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Nick. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een interactief fotolijstje t.w.v. € 129,- van Kiki & Co!

Jaaa, wat een te gekke winactie! Je maakt deze week kans op een hele bijzondere fotolijst. Kiki & Co geeft namelijk een digitaal en interactief fotolijstje weg en daarmee kun je op afstand je geluksmomenten delen met iedereen die je lief is.

De digitale lijstjes van Kiki & Co werken met een gratis app waarmee je je foto's én filmpjes via je telefoon rechtstreeks naar de fotolijst stuurt die bij iemand anders in huis staat. Zo kun je de foto’s van dat gezellige weekendje weg met je ouders meteen in hun lijstje laten zien, nog voordat ze weer thuis zijn! Of je verrast je dierbaren telkens weer met de avonturen die jij en je gezin beleven. Het is echt geweldig en zo veel leuker dan zonder aandacht snel even via WhatsApp een fotootje te delen.

Wil jij kans maken op dit briljante fotolijstje (TIP binnenkort is het Kerstmis)? Beantwoord dan onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Kiki & Co! 
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Wat is de afmeting van de blauwe Kiki & Co fotolijst?