4 juli 2022

Win een van de drie Happy Camper stationery pakketten t.w.v. € 58,70 van The Stationery Store!

Win een van de drie Happy Camper stationery pakketten t.w.v. € 58,70 van The Stationery Store!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Kimmy, Cindy en Liane. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een van de drie Happy Camper stationery pakketten t.w.v. € 58,70 van The Stationery Store!

De vakantie staat voor de deur, hoogste tijd dus om op avontuur te gaan! Ben jij helemaal in je element op de camping, in een pipowagen of in zo’n tof retro busje? Dan is deze winactie echt iets voor jou. Namens The Stationery Store mogen we namelijk drie mensen blij maken met een hele toffe set!

De Happy Camper stationery collectie van The Stationery Store staat bomvol illustraties van zomerse voertuigen, zoals een foodtruck vol feestelijke taarten, een boho pipowagen, een toffe surf caravan, een hippe camper en een retro cabrio. Alle illustraties komen terug in de vrolijke verjaardagskalender en in de kaartenset, gemaakt van mooie matte kwaliteit gerecycled papier.

Met de toffe Happy Camper kalender vergeet je nooit meer een verjaardag! En ben je de gelukkig winnaar van deze winactie, dan krijg je de bijpassende kaartenset erbij. Kun je meteen de eerstvolgende jarige(n) een leuk kaartje sturen! Ook mag je nog twee Happy Camper prints naar keuze uitzoeken. Super mooi voor aan de muur! En als cherry on the cake krijg je een bijpassende maaltijdplanner en notitieblok voor al je boodschappen, gemaakt van landbouwafval. Hoe groen wil je het hebben?

Wil jij kans maken op dit complete Happy Camper stationery pakket? Beantwoord dan onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en The Stationery Store.
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Met welke illustrator heeft The Stationery Store de Happy Camper collectie ontwikkeld?