24 april 2023

Win een Glow & Flow wellness-set t.w.v. € 79,85 van Geurwolkje!

Win een Glow & Flow wellness-set t.w.v. € 79,85 van Geurwolkje!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Kim van B. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een Glow & Flow wellness-set t.w.v. € 79,85 van Geurwolkje!

Oh ladies, wat een ontzettend lekkere prijs kun je deze week winnen. We mogen namelijk een hele fijne wellness-set van Geurwolkje weggeven. Dat wordt genieten!

Bij Geurwolkje weten ze precies wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje ontspanning of aromatherapie in eigen huis. Stijlvolle aroma diffusers, etherische oliën, natuurlijke verzorgingsproducten. Klinkt zalig toch? Je hoeft alleen nog maar een groot kruis in je agenda te zetten!


De wellness-set die je kunt winnen bestaat uit:

  • de Unity aroma diffuser in een prachtige naturel tint
  • glow & flow 100% etherische olie
  • glow & flow 100% natuurlijke massage olie

De Glow & Flow serie bestaat uit een mix van eucalyptus, sinaasappel en lemongrass met een vleugje citrus. Daar word je toch meteen blij van!

Kun je wel wat ontspanning en positive vibes gebruiken? Beantwoord dan snel onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Geurwolkje. Tip: daar vind je ook het antwoord op de vraag!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Welke werking heeft lemongrass?