15 november 2021

WIN een draadloze POGS Headphones voor kinderen t.w.v. € 59,- !

WIN een draadloze POGS Headphones voor kinderen t.w.v. € 59,- !

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Marloes P. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een draadloze POGS Headphones voor kinderen t.w.v. € 59,- !

De winactie van deze week klinkt toch als muziek in je oren; je maakt namelijk kans op een te gekke draadloze POGS Headphone t.w.v. € 59,-!!

De koptelefoons van POGS zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen en zorgen ervoor dat het geluid nooit boven de  85db komt. En dat is wel zo fijn voor kwetsbare kinderoortjes. Daarnaast zien ze er ook nog eens super leuk uit in hun vrolijke kleurtjes en kunnen je kids ze personaliseren met de leuke accessoireset.

Wil je kans maken op deze POGS headphone voor kinderen (ook leuke tip voor Sinterklaas)? Beantwoord dan onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van POGS en Flavourites en duimen maar!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) worden grote aantallen jongeren te veel blootgesteld aan onveilige geluidniveaus van personal audio devices (zoals mobiele telefoon en tablet) waardoor blijvende gehoorschade kan optreden. Over hoeveel procent van de jongeren hebben we het dan?