18 april 2022

WIN een digitaal en interactief fotolijstje t.w.v. € 135,- van Kiki & Co!

WIN een digitaal en interactief fotolijstje t.w.v. € 135,- van Kiki & Co!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Elise van B. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een digitaal en interactief fotolijstje t.w.v. € 135,- van Kiki & Co!

Oh la la, we hebben een wel heel bijzondere prijs deze week! Je kunt namelijk een te gek fotolijstje winnen waarin je op afstand je mooiste foto’s kunt laten zien. En dat is zo leuk!! 

Het is dus niet zomaar een fotolijstje. Deze digitale lijstjes van Kiki & Co werken met een app en daarmee kun je je leukste foto's én filmpjes via je telefoon rechtstreeks naar de fotolijst sturen die bij iemand anders in huis staat. Als je bijvoorbeeld een weekendje op pad bent met je vriendinnen, kun je jouw avonturen meteen in het lijstje bij jou thuis laten zien. Of je kunt je ouders iedere dag weer verrassen met de avonturen die de kleinkinderen beleven.

Geweldig toch, en er is in de slide show telkens een andere foto beeld, met of zonder geluid en bijschrift. 

Wil jij kans maken op dit briljante fotolijstje (TIP binnenkort is het Moederdag)? Beantwoord dan onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Kiki & Co!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

In hoeveel verschillende modellen zijn de fotolijstjes van Kiki & Co verkrijgbaar?