19 april 2021

WIN een chocolade Hart van Goud van Chocstar!

WIN een chocolade Hart van Goud van Chocstar!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Lou K. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een chocolade Hart van Goud van Chocstar!!

Nom nom nom, wat een heerlijke winactie hebben we deze week! We mogen namens Chocstar een overheerlijk chocolade Hart van Goud weggeven en die is lékker! Dit bijzondere chocolade hart is gemaakt van melk-, pure- en witte chocolade, hazelnoten, pecannoten én 23 karaats goud. Super de luxe dus en ontzettend leuk om cadeau te doen met Moederdag, aan je lieve (schoon)moeder of een andere bijzondere vrouw in je leven.

Bij Chocstar stel je zelf je (h)eerlijke en handgemaakte chocolade cadeau samen. En speciaal voor Moederdag kun je kiezen voor een wikkel met Moederdagcoupons (toegoedbonne voor klusjes/activiteiten die jij je Moeder cadeau geeft). 

Wil je kans maken op een super heerlijk chocolade Hart van Goud? Beantwoord de onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Chocstar en wie weet verras jij binnenkort je liefste moeder (of iemand anders) met zo'n heerlijk cadeau! Check meteen onze andere winactie van Bambloo!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Een wikkel bevat zes coupons/tegoedbonnen. Welke 6 zijn dit? Een ochtend uitslapen, een ontbijt op bed en....?