30 maart 2020

Win boeken Pluktuin en Bomen in een set (3x)

Win boeken Pluktuin en Bomen in een set (3x)

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Eva C., Caroline vd A en Fleur de B. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

De leukste uitgeverij van ons land, Uitgeverij Snor, verrast deze week met drie pakketjes met de boeken Pluktuin en het pocket Bomen boek. Pluktuin is een geweldig boek waarmee je alles leert over de leukste bloemen in kistjes en potten. Perfect voor op je balkon en (dak)terras! Je krijgt er ook een zakje bloemenzaadjes bij :-). Het is een supertof boek vol mooie illustraties, handige stappenplannen en doe-tips. En om het feest compleet te maken doen we er ook het pocketboekje Bomen bij. Ga met dit boekje naar buiten (houd afstand) en speur naar de bomen die je in dit boekje ziet staan. In het boekje vind je voldoende ruimte voor het maken van aantekeningen. Zo krijgt het halen van een 'frisse neus' een heel nieuwe vorm!

Om kans te maken op zo'n boekenset van Uitgeverij Snor hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van Snor wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan! Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.

Welk pocketboekje bestaat niet in de pocketboekjes-serie van Snor?