29 mei 2023

Win € 200,- shoptegoed van POM Amsterdam!

Win € 200,- shoptegoed van POM Amsterdam!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Lilian L. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win € 200,- shoptegoed van POM Amsterdam!

It’s all about bold colours and prints! Als je dit leest, dan weet je eigenlijk al dat we het hebben over POM Amsterdam. Zo tof dat we deze week iemand blij mogen maken met een shoptegoed van maar liefst € 200,-!

En van die € 200,- kun je jezelf trakteren op een super mooie zomerjurk bijvoorbeeld. Wat een te gekke collectie hebben de zussen van POM weer ontworpen. Kijk maar: jurken met spaghettibandjes, korte mouw, lange mouw, jurken tot op de knie of juist lekker lang en zwierig, met ruffles of riempje, in één mooie kleur of met die signature grafische en bloemenprint! Jij mag kiezen!

Jij wilt toch ook kans maken op dit shoptegoed? Beantwoord dan snel onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en POM Amsterdam Tip: daar vind je ook het antwoord op de vraag. Enne, maak maar vast een wishlist!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Hoe heet de zwart-wit bloemen print uit de huidige zomercollectie van POM Amsterdam?