2 maart 2020

WIN € 100,- aan wandelementen met jouw foto's bij deJouwe.com!

WIN € 100,- aan wandelementen met jouw foto's bij deJouwe.com!

WIN € 100,- aan wandelementen met jouw foto's bij deJouwe.com!

Wat doe jij met je lievelingsfoto's? Laat je ze op je telefoon staan, of geef je ze een ereplekje in huis? Wij hebben een fijne tip voor je: laat ze afdrukken op de wandelementen van deJouwe.com! Geweldig om hiermee aan de slag te gaan; je creëert er de mooiste kunstwerkjes mee. Je kunt kiezen uit drie verschillende vormen: cirkels, hexagons of squares. Je kunt ze op verschillende materialen laten afdrukken: op aluminium, forex of plexiglas. Echt te gek!

Heb je ook zin om je allermooiste foto's op zo'n leuke manier een plekje aan de wand te geven? Doe dan mee met onze winactie van deze week, want we mogen € 100,- shoptegoed weggeven waarmee jij bij deJouwe.com zelf aan de slag kunt! Voor welke combi kies jij?

Om kans te maken op dit shoptegoed van deJouwe.com hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van Dejouwe.com wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan! Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling. Let op: per mailadres mag je slechts één keer meedoen.

Wat houdt collega Robin vast op de foto? Tipje: zoek op de website van deJouwe.com naar een leuke foto van het team...