zusss.nl

Basic, stoer, uniek...

... en een tikkeltje eigenwijs. Dat is Zusss! Wil jij dit najaar de show stelen? Dan is de nieuwe Zusss collectie iets voor jou. Geïnspireerd door het kunstwerk ‘De Menagerie’ van Melchior d’Hondecoeter is een prachtig kleurenpalet en een exotische beestenboel tot leven gekomen. Met kleuren als aubergine, nachtblauw, grijs en camel was combineren nog nooit zo makkelijk. Een aubergine jurkje met bijpassende legging en een heerlijk lang vest. Of wat dacht je van een camel plaid met een zacht fluwelen kussens? Jij bent er klaar voor om dit najaar stijlvol te combineren. En ben je op zoek naar een unieke blikvanger? Dan bevat deze Zusss collectie toffe producten met het kunstwerk ‘De Menagerie’ erop. Ga mee op inspiratietour op zusss.nl.

blog

De lekkerste geurkaarsen

Onze winactie van deze week inspireerde mij om mijn blog te schrijven over, jawel, geurkaarsen. Want oh boy, wat ben ik hier aan verslaafd! Van dennen- tot linnengeur, ik vind het allemaal heerlijk.

De lekkerste geurkaarsen
De lekkerste geurkaarsen

Is ‘ie niet cute, deze geurkaars van Zusss met de tekst ‘met jou is alles leuker’.

Noussconceptstore
Noussconceptstore

Deze ‘its a good day to be happy’ kaars van Nouss Concept Store ruikt niet alleen heerlijk, maar heeft ook nog eens een feel good tekst voor je dagelijkse inspiratie.

Elateandco
Elateandco

Deze Paradise Bird kaars van Elateandco heeft topnoten van citroen en tuberoos, heerlijk!

De lekkerste geurkaarsen
De lekkerste geurkaarsen

meer blogs van zusss.nl

reacties op deze webshop (1)

26 november 2016
TanjaU
Super fijne webshop. Heb al jaren tassen van Zusss en ze blijven mooi.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)