zusss.nl

Basic, stoer, uniek...

Bij een van onze favoriete labels Zusss.nl kun je dit voorjaar het geluk proeven, want het is dichterbij dan je denkt. In de Aziatische cultuur staat de kraanvogel voor geluk. Vandaar dat in de nieuwe Zusss collectie deze vliegende vogel het geluk heel dicht bij jou brengt. Heel mooi! In huis, in je kledingkast of neem het mee naar buiten, jij bepaalt hoe je het geluk bij je draagt. Paar geluksmomentjes? Na een lange dag, je eerste kop thee drinken op de bank tussen een stapel kussens. Of een tas die eigenlijk té leuk is om je boodschappen mee te doen. Of voor het eerst met je blote voeten in die te gekke Zusss sandalen... Dat zijn toch geluksmomentjes op zich! Mooie kleuren die we dit seizoen in de Zusss-collectie hebben gespot: mosterd, brique, grijs-groen, zwart en zand. Echt prachtig!

blog

Zonnige jurkjes!

We hebben eventjes moeten wachten, maar deze week heeft Nederland laten zien dat het echt wel zomer kan zijn. Met bijna 40 graden op de meter willen we het liefst zonder kleren rondlopen (maar dat wordt niet door iedereen gewaardeerd jammer genoeg...). Dan maar leuke zomerjurkjes in huis halen! Hier wat tips voor de leukste zonnige jurkjes: 

Zonnige jurkjes!
Zonnige jurkjes!

De jurkjes van Sur Atelier zijn niet alleen heerlijk zomers en stijlvol, ze zijn ook van 100% katoen. De items van Sur Atelier zijn allemaal gemaakt met mooie materialen en de organisatie biedt een werkplek voor kwetsbare arbeiders die hier door kunnen groeien. Hoe mooi?

Prachtige jurken bij Sur Atelier
Prachtige jurken bij Sur Atelier

Passi Passé: wat een originaliteit! Kijk toch eens, tussen de vintage meubels en vazen uit de sixties vind je hier een heerlijke collectie kleding, met ontzettend leuke jurkjes als deze. Hedendaags hip of met een knipoog naar vroeger, voor iedereen wel wat. Zin om deze vakantie naar België te gaan? Dan is hun conceptwinkel een aanrader! Maar de webshop is ook perfect om een tijd op door te brengen. 

Vintage en hip
Vintage en hip

Een van onze all time favorites Zusss heeft altijd zulke tijdloze pareltjes! Deze jurk is daar een heel goed voorbeeld van. Echt zo'n item die je over 5 jaar nog steeds leuk vindt en daar houden wij van! Deze lange jurk is in vier mooie neutrale kleuren beschikbaar en kan je heel goed up-stylen.

Ideale en tijdloze jurk
Ideale en tijdloze jurk

Over de jurken van 46Dresses zijn wij heel erg te spreken. En dan niet alleen door de mooie collectie, maar juist het prachtige verhaal erachter. De organisatie van 46Dresses heeft iets superslims bedacht om vrouwen die het financieel wat lastiger hebben weer te laten stralen. Bij 10 gehuurde jurken (want je kunt alleen jurken huren bij 46Dresses) geeft de organisatie een mooie jurk weg aan een vrouw die dat echt verdient. Feel good!

Huur je jurk voor een goed doel bij 46Dresses
Huur je jurk voor een goed doel bij 46Dresses

meer blogs van zusss.nl

reacties op deze webshop (1)

26 november 2016
TanjaU
Super fijne webshop. Heb al jaren tassen van Zusss en ze blijven mooi.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)