vtwonen.nl

Alles voor je interieur

Dat VT Wonen smaak heeft, hoef je ons niet te vertellen. Wat slim dat het interieurmagazine ook een webshop heeft! Geselecteerd door de redactie, in no-time in huis. Elke maand weer raken we geïnspireerd door al die mooie woonproducten die de redactie voor ons selecteert. Natuurlijk ontbreekt de enige, echte VT Wonen-collectie niet (denk: kussens met hart, dat loeistrakke servies), maar ook de mooiste producten van andere labels zoals HK Living en Moos Living shop je hier. Tipje: de outlet is natuurlijk iets wat je niet mag missen, dus doe ook hier regelmatig een shopronde!

blog

On trend: 5x geel

Het maakt niet uit welke tint je pakt, geel is deze zomer dé trendkleur! Heerlijk vrolijk! Gisteren stond onze nieuwsbrief al helemaal in het teken van geel, vandaag doe ik er nog een schepje bovenop met deze leuke gele producten.

to do today
to do today

Om je werkplek, prikbord of keukentafel mee op te vrolijken: Noteblock to do today. Handig om alles wat je nog moet of wilt(!) doen te noteren op dit leuke, gele notitieblok van Gezinnig. Check ook even de geruststellende reminder die op elke pagina staat: I’m not messy, I’m creatively organized. Helemaal toepasselijk als je het mij vraagt! P.s. Ook leuk in combinatie met het roze weekly plan noteblock of de checklist.

gave combinatie: geel, wit, grijs
gave combinatie: geel, wit, grijs

Ze blijven leuk, deze Fairtrade lichtslingers met katoenen lichtbollen van Cotton Ball Lights. Echt zo’n product dat je huis laat stralen. Verkrijgbaar in alle kleuren, maar heb jij weleens aan de combinatie geel, wit, grijs gedacht? Gaaf he?!

voor alle stoere kids
voor alle stoere kids

Voor alle stoere meiden van Nederland: sweat jurkje Noé & Zoë van Orange Mayonnaise. Zo tof met de gele strepen! En kijk die sokken ook! Hiermee steelt jouw kleine meid ongetwijfeld de show. En aan alle baby’s is ook gedacht: dit geel gestreepte sweat vestje van Noé & Zoë is echt té cute. Met capuchon met fransjes in de naad. Om die kleintjes in op te vreten!

it's all in de details
it's all in de details

Geel als detail; ook een goed idee! Zeker met deze prachtige oorbellen van HINTH. Handgemaakt door de lokale bevolking in Thailand. Voor welke variant ga jij? De 'balloon' of the 'garlands'? Hier kun je in ieder geval met beide de blits mee maken én de lokale bevolking een beetje helpen. Win-win situatie! En de oorbellen zijn uiteraard ook in allerlei andere mooie kleuren te verkrijgen.

Dit bord van aardewerk afgewerkt in een heldere gele kleur en een witte rand van VT Wonen is een prachtstuk op je eettafel. Of het nou bij het ontbijt, de lunch of tijdens het gezellige diner met vrienden is: hij past altijd! Leuk ook in combinatie met die lichtroze kommetjes. Dat wordt aan feestje aan tafel!

geel op tafel
geel op tafel

meer blogs van vtwonen.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)