vauway.nl

Retro kamperen in de Achterhoek

Dit is leuk! Lekker høken in de Achterhoek met een Volkswagen T3 busje dat is omgetoverd tot een kampeerbus met een jaren '70 vibe. Echt helemaal te gek, van gordijntjes tot keukenspul, het is allemaal super retro in deze tiny houses on wheels (plek voor maximaal zes personen). Trek er een weekend of midweek op uit in de mooie natuur van de Achterhoek, bijvoorbeeld via de Wild East Tour of één van de andere routes die Vauway voor je heeft uitgestippeld. Je kunt natuurlijk ook je eigen plan trekken om retro te knappen deur de peppels (dat is goed Drents voor rijden door de bossen). Heel leuk: je krijgt ook het boekje Achterhoek voor beginners mee, net als een boekje over het plaatselijke dialect en niet te vergeten een Mooi dai’je d’r bunt tuute! Neem je liever je eigen vervoer mee, dan kun je ook vouwwagen Paradiso achter je auto slingeren. Net zo retro als de busjes. Kamperen in eigen land kan bijna niet leuker dan met deze retro kampeerbusjes!

reacties op deze webshop (1)

03 juni 2021
Arjan
Now luu wi-je staot now ok op Flavourites en hoppeluk gai-je naor onze website. Naost 't retro kamperen brenge wi-je ok 'n Achterhoek de luu de taal en onze gebruuken naor veuren.
Met prachtige routes en zelfs een heuse Wilde Oosten Toer waarbij je o.a. de geboortegrond van de Zwarte Cross bezoekt en andere iconen van ons zoals Normaal, Grolsch maar ook natuur en cultuur.
Iedereen zijn eigen Flavourites maar die van mij die weet je nu al!!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)