thuisbijkaat.nl

Voor het Scandinavische gevoel

Bij Thuis Bij Kaat kun je terecht voor de leukste woonaccessoires. Allemaal met een Scandinavische touch en af en toe een knipoog voor je interieur. Wij zijn helemaal weg van de gekleurde glazen vazen. Perfect voor een paar takken gedroogde bloemen! Ook voor het leukste servies zoals kommetjes en serveerplanken, posters, plaids en kaarsen ben je hier aan het juiste adres!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Nieuwstad 23
7201 NK Zutphen

blog

Mooi van keramiek

Liefhebbers van keramiek en handgemaakte items opgelet! We hebben de mooiste en meest bijzondere woonaccessoires van keramiek voor je opgezocht, er zitten echte kunstwerkjes tussen!

Mooi van keramiek: handgemaakt door The Clay Shaper
Mooi van keramiek: handgemaakt door The Clay Shaper

Schaakmat!

Marieke van The Clay Shaper heeft ons opnieuw verrast met haar nieuwste keramische meesterwerken, en geloof ons, deze wil je niet missen. Haar nieuwste collectie, met een onregelmatig blokjespatroon, is met de bijzondere Japanse nerikomi techniek gemaakt. Zet de schalen, vazen en kandelaars maar vast op je wishlist of ga langs voor een workshop!

Frompoet's keramieken vogels
Frompoet's keramieken vogels

Gespot bij Thuis bij Kaat: vogels!

Het is bijna herfst, hoogste tijd om van je huis een gezellig nestje te maken! Thuis bij Kaat heeft zo veel leuks in huis, zoals Formpoet's witte keramieken vogels. Ze zijn prachtig voor aan de muur, als wandhaak in de gang, keuken en badkamer of puur als decoratie. Je kunt ze zelfs buiten hangen! 

Deze retro koffiekopjes zijn allemaal net een beetje anders
Deze retro koffiekopjes zijn allemaal net een beetje anders

Duurzaam, social én handgemaakt

Een kopje koffie of cappuccino in de ochtend smaakt echt veel beter in een mooi kopje, weten wij uit ervaring. Deze koffiekopjes Retro van RoadsMaakt vind je bij Studio Perspective. Ze zijn met hand gemaakt en geglazuurd, dus elk kopje is uniek! Mix & match er maar op los en maak iets bijzonders van je koffiemomentje!

Echt kunstwerkjes, deze story tiles
Echt kunstwerkjes, deze story tiles

Miniatuur verhalen

Al 10 jaar ontwerpt StoryTiles de mooiste keramieken tegeltjes. Allemaal met de hand gebakken en verkrijgbaar in 2 maten. Super leuk deze kleine kunstwerkjes, die met hun afbeelding een eigen verhaal vertellen. Geef ze cadeau bij een bijzondere gelegenheid of hang ze lekker aan je eigen muur!

Zelf maken

Hoe schattig zijn deze porseleinen sieraden! Golvend en blauw als de Middellandse Zee of toch met een knipoog naar Delfts blauw. Ze zijn handgemaakt door Marinella, maar als je het aandurft, kun je ook zelf aan de slag bij één van haar workshops!

Deze prachtige sieraden kun je ook zelf maken bij Mella!
Deze prachtige sieraden kun je ook zelf maken bij Mella!

meer blogs van thuisbijkaat.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)